Törzsvendégeivel ünnepelt a 10 éves mórahalmi Colosseum Hotel

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 06. 14:20

Törzsvendégei körében nagyszabású születésnapi rendezvénnyel ünnepelte nyitásának 10 éves évfordulóját a mórahalmi Colosseum Hotel. Az est folyamán Bereczki Zoltán színész-énekes szórakoztatta a vendégeket.

A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel közvetlen összeköttetésű szálloda alapkövét 2010 márciusában tették le, majd 2011. április 9-én nyitotta meg kapuit 82 szobával, saját wellnessrészleggel és konferenciakapacitással. A Colosseum Hotel 2012. február 1-jétől az Accent Hotel Management Kft. üzemeltetésében működik, ebben az évben nyerte el először a 4* superior minősítést, melyet azóta a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően sikeresen meg is tartott – idézi fel a legfontosabb állomásokat az üzemeltető közleményében.

A nyitás óta eltelt tíz évben a szálloda jelentős törzsvendégbázist épített ki; a Colosseum vezetése a születésnapi rendezvénnyel elsősorban hűséges vendégeinek szeretett volna köszönetet mondani, akiket az ünnepi hétvégén személyre szóló kedvezményekkel vártak. Az eseményen a törzsvendégek mellett részt vett a szálloda tulajdonosi köre, valamint az Accent Hotels vezetői.

A díszvacsorát a Colosseum Hotelt 2016 óta irányító Tóth Béla nyitotta meg ünnepi beszédével.

Tóth Béla szállodaigazgató köszönti a vendégeket

Fotó: Colosseum Hotel

Több hotelben szerzett vezetői tapasztalata alapján a szállodaigazgató úgy gondolja, a sikeresség kulcsa a célorientált hozzáállás, valamint a szoros és hatékony együttműködés a tulajdonosok, a városvezetés, a különböző turisztikai szereplők és a szállodai dolgozók között.

Az igazgató kiemelten méltatta a csapatát. Az itt dolgozók összetartását mutatja, hogy az 54 fős személyzet fele már legalább három éve, hárman pedig nyitás óta a csapat tagjai. Nekik köszönhetően a visszatérő vendégeket mindig ismerős arcok köszönthetik a házban.

A pazar gálavacsora kínálatában többek között rozé kacsamell áfonyamártással, párolt lazacfilé fokhagymás-vajas garnélával, borjú ossobuco salottás pecsenyeszafttal és vargányás szarvasragu juhtúrós sztrapacskával is szerepelt.

A szálloda csapata

Fotó: Colosseum Hotel

A díszvacsorát követően Bereczki Zoltán eMeRTon-díjas énekes előadását élvezhették a meghívottak. Az ünneplés fénypontjaként a szálloda saját cukrászatában készült 150 szeletes különleges születésnapi tortát szolgálták fel, majd DJ szórakoztatta a vendégeket.