Tourinform iroda nyílt Magyarország legnyugatibb városában

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2015. július 07. 12:47

Újabb taggal bővült a Magyar Turizmus Zrt. szakmai felügyelete mellett működő Tourinform-irodahálózat. A július 3-án ünnepélyesen átadott iroda egész évben várja a látogatókat Szentgotthárdon, Magyarország legnyugatibb városában, hogy megismertethesse velük a várost és térségét.

A Tourinform szolgálat Magyarországon már több mint 30 éve nyújt hiteles információkat a bel- és külföldi turistáknak, ezzel segítve őket abban, hogy a számukra ismeretlen környezetben jobban eligazodjanak és utazásukat tartalmas programokkal színesíthessék.

A 2014-ben közel 2 millió személyes érdeklődőt kiszolgáló Tourinform hálózat irodáiban a település, az adott régió, sőt az egész ország turisztikai kínálatáról tájékozódhatnak az utazók. Az irodák munkatársai magyar és idegen nyelveken is rendelkezésre állnak, hogy a vendégeket a szálláshelykínálatról, a vendéglátóhelyekről, a közlekedési lehetőségekről, különböző programokról, látnivalókról, illetve szolgáltatásokról tájékoztassák.

A Nyugat-dunántúli régió 18. Tourinform irodáját Mártonné Máthé Kinga, a Magyar Turizmus Zrt. belföldi igazgatója és Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke adta át, köszöntőt mondott dr. Simon Margit, a Szentgotthárd és Térsége Turisztikai Egyesület elnöke.

 

Az iroda vezetője: Poszavecz-Hegedüs Katalin.

Elérhetőségek: Cím: 9970 Szentgotthárd, Füzes út 3/a.,

Telefon: 06 30 791 5372, E-mail: szentgotthard@tourinform.hu

További információ: www.tourinform.hu