Tovább terjeszkedik Ausztriában az Accent Hotels

Forrás: turizmus.com

 2022. július 12. 14:02

Júniustól az Accent Hotels üzemelteti a festői Stubai-völgyben található négycsillagos Sporthotel Cristallt, amely csatlakozásával már hat hotelre bővült a magyar szállodalánc osztrák portfóliója.

Az Accent Hotels tájékoztatása szerint varázslatos hegyi táj, érintetlen környezet és az Alpok egyik legjobb síterepe várja a 44 szobás Sporthotel Cristall vendégeit a Stubai-völgyben. A hamisítatlan tiroli hangulatot kínáló hotel szobáiból káprázatos kilátás nyílik a hegyekre, az aktívan eltöltött nap végén pedig a szálloda wellnessrészlege és beltéri medencéje kínál feltöltődést. A hotel saját parkolóval és mélygarázzsal rendelkezik, az autóval érkező vendégek pedig mindössze 20 perc alatt elérhetik a Stubai gleccsert, ahol november elejétől május végéig tart a síszezon.

A gyermekkel utazó családok is számos élménnyel gazdagodhatnak a szálloda falain belül és kívül egyaránt – a kicsik kedvence garantáltan a tágas beltéri játszóház lesz. A gasztronómia kedvelőit autentikus tiroli stílusú étterem várja a regionális és a nemzetközi konyha kedvelt fogásaival.

„Az Accent Hotels Stájerországban és Tirolban népszerű sípályák szomszédságában is üzemeltet szállodákat, tapasztalatunknak köszönhetően pedig újabb partnerünk bízott meg minket hasonló profilú szálloda működtetésével. A négycsillagos Sporthotel Cristall immár a hatodik érdekeltségünk Ausztriában és azon dolgozunk, hogy tovább gyarapítsuk az Accent Hotels által üzemeltetett szállodák számát nyugati szomszédunknál” – mondta el Kerek Péter, az Accent Hotels stratégiáért felelős ügyvezető helyettese.

A Sporthotel Cristallal hat hotelre bővült a magyar szállodalánc osztrák portfóliója

Fotó: Accent Hotels

A szállodának otthont adó Fulpmes település a mesés hegycsúcsokkal övezett, 35 km hosszan elnyúló Stubai-völgyben található. A völgy végében magasodó Stubai gleccseren 65 km hosszú sípályán csúszhatnak a téli sportok szerelmesei, a melegebb évszakokban pedig többek között lenyűgöző bicikli- és túraútvonalak, rafting és siklóernyőzés várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat - amelyekhez a Sporthotel Cristall számos kedvezményt nyújt vendégei számára.