További bővítéseket terveznek a Hotel Silvanusban

Forrás: turizmus.com

 2016. április 25. 14:44

Az 1971-ben épült visegrádi szálloda az utóbbi évtizedekben jelentős fejlesztésekkel és stabil vendégkörrel büszkélkedhet. Amint Lantos Árpád igazgató elmondta, a páratlan panorámájú házat a közeljövőben ismét bővítenék, ehhez adott a terület és elkészültek a tervek is.

Bár engedélyezett terveink vannak szállodai szobakapacitás, wellness-részleg és konferenciaterem bővítésére, valamint szállodai hall és étterem átalakítására, a telkekre pedig új napozórészt valamint földalatti wellness-szolgáltatásokat tervezünk, sem a kezdés, sem a befejezés időpontja még nem ismert. Mivel Visegrád Pest megyéhez tartozik, így visszatérítendő támogatásra nincs lehetőség, saját forrásból pedig ezt jelenleg nem tudjuk finanszírozni – tette hozzá az igazgató.

A visegrádi Hotel Silvanusban tavaly fejeződött be az első és második emeleten lévő szobák teljes felújítása. A 300 millió forintos beruházás keretében 70 szoba született újjá. 2015-ben 63 százalékos volt a foglaltság, és az idei év eddig is szép eredményeket mutat. Főleg belföldiek pihennek itt a hétvégeken, nagyon népszerűek a wellness programok, elsősorban a kisgyerekkel érkezők körében, de a konferenciák miatt nagy az igény az elegáns Superior de Luxe lakosztályokra is, jó döntésnek bizonyult tehát ezek kialakítása..

A fejlesztések nyomán a Hotelstars Union rendszerében esedékessé váló újraminősítés során a mostani négy csillaggal szemben a négy csillag superior kategóriát fogja megcélozni a Silvanus.