Továbbra is a Szallodak.hu – CegesHelyszinek.hu az E.ON partnere

Forrás: turizmus.com

 2020. február 27. 14:04

Ismét a Szallodak.hu – CegesHelyszinek.hu nyerte el az E.ON Hungária csoport – belső tréningekhez és workshopokhoz kapcsolódó, szállás- és rendezvényhelyszín biztosítására – 2019. őszén indított kiírt tenderét.

Az együttműködés keretében 2016. októberétől a Szallodak.hu – CegesHelyszinek.hu az E.ON partnere, mely együttműködés a mostani tender eredményének fényében 2020-tól tovább folytatódik.

Az online szállásfoglalási szolgáltatóként indult cég az elmúlt években a MICE-szegmens, főként a céges rendezvények szervezésének irányába fordult és a www.cegeshelyszinek.hu portál lett az ügynökség zászlóshajója.

Tatár György

Fotó: FORBES

Folyamatosan növelve előző évi forgalmát, immáron teljes körű turisztikai és rendezvényszervezési portfolióval áll ügyfelei rendelkezésére, akik között jelentősen nőtt a corporate partnerek és nagyvállalati megbízók száma, mára meghaladja a 980-at.

Tavaly felvásárolták a területén megkerülhetetlen www.rendezvenyhelyszinek.hu portált, aminek köszönhetően céges megrendelői partnerkörük a háromszorosára nőtt.

Tatár György, a cég ügyvezetője 2019-ben bekerült a Turizmus TOP 50 személyisége közé.