Továbbra is együttműködik a Best Western és a Cornell University

Forrás: turizmus.com

 2017. október 11. 16:38

A Best Western Hotels & Resortsnál kiemelten fontosnak tartják az alkalmazottak tréningjét, ezért további kétéves szerződést írtak alá az amerikai Cornell Universityvel.

A nemzetközi, független szállodákból álló csoport ezáltal megújította 2010-ben megkötött szerződését a New York állambeli Cornell Universityvel. Így a Best Western csoport mintegy 4000 szállodájának több mint 80 000 alkalmazottja számára elérhetővé vált a több mint 140 kurzust és 45 programot tartalmaz eCornell, az egyetem online oktatóprogramja.

Az online oktatóanyagok és tréningek olyan területekre terjednek ki például, mint vendéglátás- és felszolgálás menedzsment, vezetői és stratégiai menedzsment, pénzügyi vagy HR menedzsment.

Az online tanulás megadja a szállodai dolgozók számára elengedhetetlen rugalmasságot

Fotó: Best Western

„Alkalmazottaink oktatása és fejlesztése elsődleges szempont nálunk” – hangsúlyozza Marcus Smola, a Best Western Hotels közép-európai ügyvezetője. – „Fontos, hogy mindenki magabiztosan el tudja végezni a feladatát, és hogy megkapja a lehetőséget a fejlődésre. Mi, az közép-európai régióban, változatos tréninglehetőséget kínálunk a Best Western Akadémián belül, melynek tökéletes kiegészítése az eCornell, hiszen az internetes tartalmak még rugalmasabbá teszik a tanulást.”

Kapcsolódó cikkek