Továbbra is várják a jelentkezéseket a Event Touch rendezvényszakmai konferenciára és kiállításra!

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. január 26. 15:05

A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) nagy erőkkel és bizakodással telve készül a MICE-szakma nagyszabású eseményére, az Event Touch-ra.

Az Event Touch az egyetlen – csak rendezvényszervezéssel és annak minden területével foglalkozó – konferencia és kiállítás Magyarországon, amelyet a MaReSz kétévente rendez meg. Az idei eseményt 2022. március 8-án a Hungexpo vadonatúj Kongresszusi Központjában tartják.

A konferencia fő fókusza a MICE-szakma jövője és az adaptálódása a megváltozott körülményekhez:  A RENDEZVÉNYSZERVEZÉS JÖVŐJE, avagy mit tanult a szakma a pandémia okozta válságból.

A program színes és érdekes lesz. Az előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében a résztvevők a szakmát foglalkoztató témákról, aktualitásokról, újdonságokról és praktikákról hallhatnak.

A konferenciaprogram mellett a szervezők szakmai kiállítással, networking lehetőséggel, fantasztikus gasztrobörzével és hatalmas lounge területtel várják az érdeklődőket.

Ne maradjon le! Regisztráljon 2022. február 10-ig kedvezményes early bird áron!

Az előzetes programról, a kiállítási lehetőségekről valamint a regisztráció pontos menetéről és árairól a MaReSz weboldalán tájékozódhatnak.

Legyen ott Ön is március 8-án a MaReSz által szervezett szakmai konferencián a Hungexpo új Kongresszusi Központjában!

(X)


Borítókép: 123RF.COM