Travelist by Secret Escapes a HOTEL TRENDS Fórumon

Forrás: turizmus.com

 2016. november 25. 17:08

November 28-án kezdődik Varsóban Közép-Kelet Európa legfontosabb szállodaipari eseménye, a HOTEL TRENDS POLAND & CEE 2016.

A kétnapos fórum a megszokotthoz hasonlóan rendkívüli alkalmat jelent majd információ- és tapasztalatcserére, és a legjobb gyakorlatok megismerésére a több mint 350 szakmabeli résztvevő számára.

Tomasz Nowinski

Tomasz Nowinski

A fórum első napján, az Ajánlatok értékesítése saját internetes honlap segítségével – hogyan értékesítsünk többet és ne veszítsünk az OTA-val való együttműködés során c. panel keretei között felszólal Tomasz Nowinski, a Travelist by Secret Escapes vezérigazgatója. Nowinski ismerteti a Travelist együttműködési modelljét, amely lehetőséget ad a szállodáknak arra, hogy diverzifikálják eladási csatornáikat és még több vendéget szerezzenek átlátható együttműködési elszámolás mellett, amely csak a valóban értékesített ajánlatok után fizetett jutalékra épül. Nowinski részvételének célja az, hogy bebizonyítsa a szállodatulajdonosoknak, hogy a jól kiválasztott közvetítő támogatja a szállodák eladását és promócióját, reális nyereséget hozva ezzel mindkét félnek. (x)