Triplázott a Stáció a legjobbak között

Forrás: turizmus.com

 2015. február 04. 15:59

Az elmúlt három hónap során három rangos elismerésben részesült a Budapest Airport Hotel Stáció Wellness és Konferencia.

A 2006 óta működő hotel a kezdetektől környezetbarát módon üzemel. Az energiaköltségek az összes üzemelési költségnek mindössze 8,2 százalékát teszik ki, a háznak nincs kéménye, így nincs károsanyag-kibocsátása sem. A hotel a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által 2015–2016-ra kiírt Zöld Szálloda pályázaton a jelentkező 38 hotel közül a harmadik helyet szerezte meg.

A Stáció menedzsmentje a környezetbarát üzemelés mellett elkötelezett a minőségfejlesztés iránt is. Ez abban is megmutatkozik, hogy a szálloda a Hotelstars-rendszer szerinti, már meglévő négy csillag superior besorolása és wellness minősítése mellé 2015. január 27-én elnyerte a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, amelyet a Hilton Budapestben megrendezett díjkiosztó eseményen vehettek át a hotel vezetői az azt odaítélő Magyar Turizmus Zrt.-től.

 

Mindezt megfejelte, hogy a Stáció az MSZÉSZ és az MT Zrt által kiírt Év Szállodája 2014 pályázat díjkiosztóján sem maradt elismerés nélkül, ahol a rangos szakemberekből álló zsűri a hotelt az „Innováció a termékfejlesztésben és az üzemeltetésben" kategóriában különdíjban részesítette.

A Stáció menedzsmentje ezúton fejezi ki köszönetét vendégeinek, akik visszajelzéseikkel hozzájárultak a fejlesztésekhez, a minőségi működés megalapozásához, valamint saját, mintegy 50 fős munkatársi közösségének, akiknek áldozatos és vendégszerető munkája nélkül ezeket a díjakat nem tudhatnák magukénak. (x)