Trump írországi luxusszállodája Romániában toboroz alkalmazottakat

Szerző: Irházi János

Forrás: turizmus.com

 2023. január 27. 14:07

Az Egyesült Államok egykori elnökének és családjának birtokában lévő hotel nem először döntött úgy, hogy takarításra, de középvezetői munkakörbe is Romániából alkalmaz személyzetet.

Az írországi Doonbergben található ötcsillagos Trump International Hotel & Golf Links egy étteremvezetőt, 15 pincért, öt szakácsot, 15 takarítót és 2 house keeping vezetőt keres, derült ki egy álláshirdetésből, amelyet az economica.net szúrt ki.

Étteremvezetőnek olyan személyt keresnek, aki már releváns tapasztalattal rendelkezik ebben a munkakörben, ugyanakkor jó szervező, csapatban gondolkodik és munkaideje alatt aktív.

A festői környezetben elterülő luxushotel román személyzetet keres

Fotó: facebook.com/Trumpinternationaldoonbeg

A konyhára is több pozícióra keresnek szakácsot, s ha találnak alkalmas személyt, az akár séfsegéd is lehet a luxusszálloda éttermében, azonban szükséges a megfelelő angoltudás és a többéves szakmai tapasztalat is elengedhetetlen.

Hasonlóan emelt szintű angoltudást kérnek a pincérektől, a takarítóknak pedig évi 30 napos szabadságot és a munkanapokra étkezést ígérnek.

A doonbergi szálloda nem először szervez toborzás Romániában, tavaly februárban már volt egy ilyen akciójuk, akkor magas szintű angol nyelvtudással rendelkező italfelszolgálót, valamint szintén pincéreket és takarító személyzetet kerestek.