Turisztikai Marketing és Értékesítés képzés

Forrás: turizmus.com

 2015. február 18. 13:12

Szeretné, ha aktuális, konkrét, már másnap használható ismereteket, technikákat tudna meg a turisztikai értékesítés és marketing lehetőségeiről? Ha olyan tippeket és tanácsokat kapna, mellyel hatékonyabban tudja marketing keretét elkölteni?

Turisztikai specifikáció, 4 érdekes és hasznos témakör, 4 modul, 8 nap, számos gyakorlat, kapcsolatépítés lehetősége, szakmabeli és profi oktatók, és a végén oklevél!

Az Értékesítési stratégia és pre opening folyamata című modul szakmai vezetője Péter Zsuzsa, aki jelenleg annak a Bo18 Hotel***Superior értékesítési vezetője és igazgatóhelyettese, amely 2014-ben elnyerte a kategóriájában az „Év Szállodája” kitüntetést.

A Turisztikai marketing tervezés és Online marketing modulok szakmai vezetője Somló András, aki évekig a ROMbrandt Multimedia (travelport.hu, hotels.hu, booking.hu) Értékesítési és Marketing Igazgatójaként tevékenykedett, azóta a PORT.hu turisztikai üzletágának turisztikai tanácsadója, online marketing szakember.

A képzésről részletek a www.kontaktmuhely.hu/tme oldalon, vagy kérjen részletes tájékoztatót a 06-30-238-2393 számon, kontakt@kontaktmuhely.hu e-mail címen. (x)