Turisztikai Marketing és Értékesítés képzés indul

Forrás: turizmus.com

 2015. február 10. 10:24

Szeretne versenytársai előtt járni? Szeretné tudni, hogy melyik az az 50%-a a marketing költésének, amely hatékony és nem pénz kidobás? Nem előadást szeretne hallgatni, hanem konkrét eszközöket a gyakorlatban megismerni, melyet azonnal alkalmazni tud?

Akkor ott a helye a Kontakt Műhely által Önnek fejlesztett képzésen!

Azért érdemes a Turisztikai Marketing és Értékesítés képzést választani mert… … az elsajátított technikák által Ön és cége is sikeresebb lesz, … a megismert eszközökkel a szegmentálás és a versenytársak beazonosítása is lehet gyermekjáték, …könnyebb lesz a megfelelő offline és online marketing eszközt kiválasztani, költséghatékonyan alkalmazni, eredményességét vizsgálni, … képes lesz a teljes pre-opening folyamatot megtervezni, … új partnerkapcsolatokat alakíthat ki, így könnyen bővítheti meglévő piacát.
A Kontakt Műhelyt jellemző oktatási stílus ebben a képzésben is megjelenik, hiszen most is nagyon gyakorlatias, élményszerű, már másnap használható ismereteket, technikákat adó programot állítottak össze.

A részleteket a www.kontaktmuhely.hu/tme oldalon olvashatja, vagy kérjen tájékoztatót a 06-30-238-2393 számon, kontakt@kontaktmuhely.hu e-mail címen. (x)