Turisztikai összefogással mondanak köszönetet Eger egészségügyi dolgozóinak

Forrás: turizmus.com

 2020. április 18. 15:09

Díjmentes szolgáltatások felajánlásával köszönik meg a koronavírus gyógyításában részt vevő egészségügyi dolgozók munkáját az egri turisztikai szolgáltatók.

Az Eger Városi Turisztikai Kft. koordinálásával, a Hotel Eger & Park kezdeményezésére a programba önkéntes alapon jelentkezhettek szállodák, panziók, apartmanok és vendéglátóhelyek, akik hálájuk jeléül díjmentes szállást és szolgáltatásokat ajánlhattak fel a koronavírus gyógyításában résztvevő egészségügyi dolgozóknak.

A köszönet-kampány épít az Egerbe utazni vágyókra is, akik rendkívül kedvezményes árú voucherek megvásárlásával juthatnak pihenési lehetőséghez a járványt követő időszakban, az egri szolgáltatók pedig minden 20. akciós voucher után a 21. utalványt a kedvezményezett kórházak munkatársai számára térítésmentesen biztosítják.

Összefogtak az egri turisztikai szolgáltatók

Fotó: Eger Városi Turisztikai Kft.

Négy kategóriában vásárolhatók kedvezményes, egységes árú és tartalmú voucherek, amelyek augusztus 31-ig történő foglalással december 31-ig használhatóak fel:

  • 4*-os szállodákba 2 fő részére, 2 éj tartózkodással 39 900 Ft értékben, mely magában foglalja a reggelit és a wellnesshasználatot is.
  • 3*-os szállodákba és panziókba 2 fő részére, 2 éj tartózkodással 34 900 Ft értékben, mely magában foglalja a reggelit is.
  • Magánszálláshelyekre 4 fő részére, 2 éj tartózkodással 34 900 Ft értékben.
  • Vendéglátóhelyekre 3000 Ft értékben, mely előzetes asztalfoglalás esetén 50% kedvezményt biztosít az ételek fogyasztásból.

 

Kedvezményezett intézmények a budapesti Szent László és Szent János Kórház, valamint az egri Markhot Ferenc Kórház lesznek.

A köszönet-kampányban részt vevő szolgáltatók és ajánlataik a város turisztikai honlapján, a visiteger.com-on tekinthetők meg.

Eger rendkívül fegyelmezetten követi a járvány miatti utasításokat. A helyiek saját feladatuknak tekintik a város biztonságának megtartását, ezzel Eger turizmusban betöltött vezető szerepének is a megóvását. Általános szándék, hogy a járvány után onnan tudják folytatni az életet, ahol márciusban abbahagyták – fogalmazott közleményében az Eger Városi Turisztikai Kft.