Turizmus Café: szállodás házaspár a talkshow következő vendége

Forrás: turizmus.com

 2021. január 14. 17:34

Január 20-án újabb adásához érkezik talkshow-sorozatunk, amelyben személyes, könnyed beszélgetésre hívjuk a szakma szereplőit. Második alkalommal egy közismert házaspár lesz a vendégünk, akik a szállodák világából érkeznek hozzánk.

Új márkánk, a Turizmus Café szakmai talkshow-sorozat december 16-án debütált első adásban egy vendéglátós család képviselői, a Gerbeaud Kávéház, a 2 Michelin-csillagos Onyx Étterem és az Émile Ház tulajdonosai, Pintér Katalin és lánya, Niszkács Anna voltak a beszélgetőpartnereink. Az első adást a Turizmus.com Facebook- és Youtube-oldalán összesen közel 5000 ember látta, ha ön lemaradt volna, itt nézheti vissza a műsort.

 

A hónap szakemberei januárban

Talkshow-nk sajátossága, hogy a meghívott vendégeket elsősorban saját magukról kérdezzük. Szándékaink szerint szeretnénk megmutatni a szakember mögött megbúvó személyiséget is, és az ágazat aktuális ügyeiről is könnyed hangvételben beszélgetünk.

A Turizmus Café következő adásának exkluzív vendége egy a szakmában jól ismert házaspár lesz, amelynek tagjai nemcsak a magánéletben alkotnak egy párt, de a munkájuk is összeköti őket. Január 20-án reggel 9 órakor Flesch Tamást, a Continental Group társtulajdonos-ügyvezetőjét, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elnökét, és feleségét, Patakfalvi Rékát, a Continental Group regionális értékesítési, marketing- és PR-igazgatóját kérdezi majd Érczfalvi András műsorvezető – egy kávé mellett.

A hónap híre és kulisszatitkok

A Turizmus Café „A hónap híre" blokkjában egy-egy újdonságot mutatunk be, ez alkalommal Klemm Balázs, a Hotel & More Holding tulajdonosa  mesél majd röviden a szállodaüzemeltető cég új arculatáról.

„A Kulisszatitkok" részben pedig Dénes Judit értékesítési igazgatóval beszélgetünk a Kempinski Hotel Corvinus Budapest új gasztronómiai csapatépítő szolgáltatásáról.

Előző adásunk helyszíne, a Puskás Aréna után most stúdióba vonul a Turizmus Café, a közvetítés technikai partnere a Smarteq lesz.

Találkozzunk január 20-án (szerdán) 9 órakor a turizmus.com Facebook-oldalán! Kávézzunk újra együtt!

A Turizmus Kft. csapata

*

FRISSÍTÉS:

Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy az egyik vendég betegsége miatt a Turizmus Café második, szerdára tervezett adását január 27-re halasztjuk. További információ itt.