Turizmus-menedzsment mesterszak felvételi előkészítő a Corvinuson

Forrás: turizmus.com

 2017. október 16. 09:42

A Budapesti Corvinus Egyetem 2018 februárjában állami finanszírozású turizmus-menedzsment mesterképzést indít, nappali munkarendben.

A képzéshez kapcsolódó felvételi vizsgához a Gazdálkodástudományi Kar felvételi előkészítőt hirdet Pénzügyek (Vállalati pénzügyek, Pénzügytan) és Vállalatgazdaságtan tantárgyakból. A felvételi előkészítőre jelentkezni 2017. október 20-ig lehet.

A tanfolyam célja, hogy a jelentkezőket felkészítse a mesterképzés felvételi vizsgáira, megismertesse velük a követelményrendszert, és számukra az elméleti áttekintés mellett a megadott témakörökhöz kapcsolódó feladattípusok gyakorlására is lehetőséget adjon.

 

Az előkészítő tanfolyam 2017. október 25. (szerda) és 2017. december 6. (szerda) között hétköznap délutánonként kerül megtartásra, időtartama Vállalatgazdaságtan tantárgyból összesen 12 óra, Pénzügyek (Vállalati pénzügyek, Pénzügytan) tárgyakból 20 óra. 
Az előkészítő tanfolyam díja: Vállalatgazdaságtan tárgy esetén: 28.000 Ft, Pénzügyek tárgyak esetén: 35.000 Ft

A felvételi előkészítőre jelentkezni az agota.fabry@uni-corvinus.hu címen lehet. Az e-mailben kérjük írja meg nevét, elérhetőségeit (e-mail cím és telefonszám) és a tantárgyat, amelyre jelentkezni kíván.

További információ:

www.uni-corvinus.hu/gkar/felveteli és http://gazdalkodastudomany.uni-corvinus.hu/index.php?id=64800

(x)