Új arculatát keresi a Szekszárdi borvidék

Forrás: turizmus.com

 2016. október 11. 11:15

A Szekszárdi borvidék pályázat keretében újítja meg arculatát. Az ArtHungry.com kreatív közösségi oldal közreműködésével október 28ig várják a tervezők munkáit, a közönségszavazás online felületen zajlik november elejéig.

„Kiváló borai és immáron saját palackja mellett a Szekszárdi borvidék logója, arculata talán a legfontosabb fizikai megtestesítője a márkának. Tükröznie kell azt a magas értékrendet, dinamizmust és összefogást, amit képvisel a borvidék. Ezért – hagyományaink tiszteletben tartása mellett – teljesen logikusnak tűnik, hogy az elmúlt évek fejlődését a borvidék arculatának frissítésében is továbbvigyük" – fogalmazta meg ifj. Vida Péter, hogy miért döntött úgy a Szekszárdi Borászok Céhe, hogy összesen 500 000 forint díjazású pályázatot ír ki a borvidéki arculat kialakítására.

 

A pályázat lebonyolításához az ArtHungry.com független online közösségi oldalt választották, mely 2015-ben indult el azzal a céllal, hogy a hazai kreatív alkotók egy közös felületen megoszthassák alkotásaikat, és kapcsolatokat építhessenek.

A kiírás október 11-én válik nyilvánossá a www.arthungry.com oldalon. A pályázat nyílt, de online regisztrációhoz kötött.