Új belvárosi rendezvényhelyszín a Paulay utcában

 2013. április 09. 18:13

Az idén tizedik születésnapját ünneplő Budapest Party Service április 9-én nyílt napon mutatta be partnereinek teljes körűen felújított, új belvárosi rendezvényhelyszínét, a Paulay Termet.

A cégcsoport legújabb rendezvényhelyszíne a Paulay Ede u. 9. szám alatt, az egykori Vista Rendezvényközpont helyén kínál a legkülönfélébb igényeknek megfelelő, költséghatékony helyszínt. A jelentős beruházással újjávarázsolt Paulay Teremben (www.paulayterem.hu) 50-től 250 főig esküvőktől sajtótájékoztatókig, céges tanácskozásoktól állófogadásokig, vagy éppen ültetett, tányérszervizes gálavacsorákig bármilyen megrendelői igényt ki tudnak elégíteni.



240 m2-es, konferenciatechnikával felszerelt nagytermük mellett három kisebb méretű (60, 35-35 m2) szekciótermük tanácskozások tartására is alkalmassá teszi. Belvárosi fekvése mellett valószínűleg vonzó árai is népszerűvé teszik majd a Paulay Termet. A felújítás során trendi külsőt, és az állófogadások lebonyolítását megkönnyítő kínálópultokat, hangulatfényeket kapott a nagytermük, variálható elrendezésük egy-egy esküvő vagy konferenciák esetében kávészünet, állófogadás kényelmes lebonyolítását teszi lehetővé. A rendezvényekre autóval érkezők számára a tőlük 25 méterre található parkolóházban kínálnak kedvezményes parkolási lehetőséget.



Kizárólagos cateringpartnerük a Budapest Party Service, mely zuglói, korszerűen felszerelt báziskonyhájáról szolgálja ki a cégcsoporthoz tartozó helyszínek gasztronómiai igényét, nemcsak a Paulay Ede utcában, de a szintén általuk üzemeltetett exkluzív, illetve szabadtéri rendezvények befogadására is alkalmas Öbölház Rendezvényközpontban is. Szakembereik a legkülönfélébb fogyasztói elvárásoknak megfelelően összeállított ételválasztékot kínálják a rendezvények megrendelőinek, legyen szó vegetáriánus, vallási előírásokat követő vagy éppen tálpálékérzékeny résztvevőknek is fogyasztható menüsorokról.
Az idén tizedik születésnapját ünneplő cégcsoport két rendezvényhelyszíne mellett négy éttermet is üzemeltet. Budai egységük, a Vakvarjú Buda vendéglő tavaszi felújítását követően a jövő héttől várja a vendégeket.