Új cégek az Aviareps kötelékében

Forrás: turizmus.com

 2015. január 12. 14:59

Januártól az Aviareps látja el a Marriott International Inc., a világ egyik legnagyobb szállodaláncának képviseletét Magyarországon és számos balkáni országokban. A Marriotthoz 18 márkanév tartozik, melyek egymástól jelentősen eltérnek stílusban és kategóriában

Új kollégaként Berkes Dorka óra sales manager feladata lesz, hogy megismertesse vagy tovább fejlessze, továbbá segítse az utazási irodák munkáját a Marriott csoporthoz tartozó külföldi szálláshelyek csoportos és egyéni foglalásával.  Elérhetősége:  DBerkes@aviareps.com és Marriott.Hungary@aviareps.com és a +36 70 606 6567.

2015. januárjától egy új légitársaság képviseletét is ellátják, mégpedig a kanadai Air Transatét, mely Kanada egyik vezető légitársasága.

Az Air Transat (TS) menetrendszerű heti járatot indít 2015.  június 17-től Torontó – Montreál – Budapest útvonalon. Az Air Transat légitársaság Airbus A330-200 típusú széles törzsű gépe szerdánként indul Kanadából és csütörtökönként indul vissza Budapestről Torontóba, rövid közbülső megállóval Montreálban.