Új elnök a Magyar Kastélyszállodák Szövetsége élén

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 23. 19:17

Szeptember 23-án tartotta éves őszi közgyűlését a Magyar Kastélyszállodák Szövetsége Röjtökmuzsajon, a Szidónia Kastélyszállodában.

A közgyűlésen a tagok kielemezték a tavasszal első alkalommal megrendezett Kastélyszálloda Fórum, valamint a Nyitott Kastélyszállodák Hétvégéje rendezvények várakozáson felüli sikereit. A tagok egyhangúlag megszavazták mindkét rendezvény folytatását a 2016-os évben. A tervezett dátumokat is kitűzték, mely a Kastélyszálloda Fórum esetében várhatóan 2016. április 14., a Nyitott Kastélyszállodák Hétvégéje esetében pedig 2016. április 15-16-17.

 

Pozitív eredmény továbbá, hogy három új taggal és egy hivatalos partnerrel is bővült a szövetség. Új tagként köszöntötték az Apponyi Kiskastélyt, a Misefa Kastélyszállót, a Graefl Majort, az utóbbi még felújítás alatt van. A hivatalos partnerek csapatát a Kludi Szerelvények Kft. erősíti.


Váratlan eseményként Bartha Sándor elnök egyéb elfoglaltságaira hivatkozva lemondott elnöki posztjáról, ugyanakkor tovább segíti az elnökség munkáját. Helyét Gulyás Eszter, a Szidónia Kastélyszálloda egyik vezetője veszi át a tagok egyhangú szavazata alapján.