Új építészeti mérföldkő az Egyesült Arab Emírségekben

Forrás: turizmus.com

 2023. május 22. 12:31

Az Arab-öbölre néző, érintetlen környezetben elhelyezkedő luxuskategóriás Wynn Al Marjan Island üdülőhely több mint 305 méterrel emelkedik majd a tenger fölé.

A mintegy 3,9 milliárd dollárra becsült projektköltséggel a Wynn Al Marjan Island átalakítja és felgyorsítja Rász el-Haima emírségének turisztikai növekedését. Az alapozási munkálatok a helyszínen az év elején kezdődtek meg – tudta meg lapunk a Rász el-Haima Turisztikai Hivataltól.

A Wynn Resorts márka jellegzetes, különleges design elemeit a mintegy 1500 szoba, lakosztály és egy különálló villa is tükrözni fogja a legújabb üdülőhely.

A Wynn Resorts legújabb üdülőhelye a Wynn Al Marjan Island nevet fogja viselni

Fotó: Ras Al Khaimah Turisztikai Hivatal

 

A látogatók szórakozási lehetőségek széles skálájára, játékteremre, 24 étkező- és társalgóhelyiségre, innovatív spa és wellness-élményekre, egy csúcskategóriás bevásárló sétányra, egy korszerű rendezvényközpontra, egy egyedi produkciókat bemutató színházra és egyéb szolgáltatásokra számíthatnak. Az üdülőhelyet hosszabb látogatásokra és a szomszédos Emírségekből tett egynapos kirándulásokra egyaránt tervezték, és bőséges élményt kínál majd, beleértve az éjszakai, legmodernebb lézer- és fényshow-kat is.

A Wynn Al Marjan Island kialakítása az üdülőhelyet körülvevő természeti tájból és a Wynn Resorts vezető design-esztétikájából egyaránt ihletet merít.

A szigeten található tengerpart ívelt formája visszaköszön az épület szerkezetében is és nagyszerű kilátást kínál a tengerpartra, a tengerre és a horizontra is.