Új épülettel bővült az Aranyszarvas Panzió, Étterem és Grillterasz

Forrás: turizmus.com

 2021. július 04. 11:52

A szarvasi Aranyszarvas Panzió, Étterem és Grillterasz új épületében 9 új szobát, illetve egy 150 fő befogadására alkalmas konferencia- és rendezvénytermet alakítottak ki.

A beruházás a Magyar Turisztikai Ügynökségnek köszönhetően, a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretében valósult meg az önerő mellett mintegy 60 milliós támogatással - adta hírül a szálláshely. A fejlesztést a kereslet növekedése indokolta.

Az új épület ünnepélyes átadóján balról: Dankó Béla, Molnár Anita, Horváth Ágnes és Seres János

Fotó: Aranyszarvas Panzió

Az új épület átadóját Molnár Anita, a Magyar Turisztikai Ügynökség, Turizmus szakmai Igazgatóságának, programigazgatónője nyitotta meg, aki elmondta, hogy a Nemzeti Turisztikai Adatbázis adataiból tisztán látszik, hogy az idei nyár foglalásai meghaladják a tavalyi évet, továbbá a turizmus újraindulásához, az olyan színvonalas szálláshelyek is nagyban hozzájárulnak, mint az átadott panzió.

A megnyitón Dankó Béla, a választókerület országgyűlési képviselője kiemelte, hogy a desztináció kínálatában és a munkahelyteremtés szempontjából is létfontosságúak ezek a beruházások.

Seres János, a panzió egyik tulajdonosa kiemelte, hogy a kapacitás bővítését követően 25 szobával és 50 férőhellyel várják a vendégeket. A bővítésen túl konferenciaterem és wellness, beauty rész kialakítását is képezte a projekt.

Végezetül, Horváth Ágnes, az Aranyszarvas Panzió, Étterem és Grillterasz igazgatója kiemelte, hogy 2021. márciusában a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által működtetett és üzemeltetett panziós csillagos besorolásban, a legmagasabb 4 csillagos védjegyet nyerték el. A tervezési időszakban a három csillagot tűzték ki célul, azonban ezt túlteljesítették.