Új éttermi igazgató a Hilton Budapestben

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 28. 15:03

Augusztus 26-án kezdte meg munkáját a Danubius Hotels Groupnál Gábris Levente, aki éttermi igazgatóként erősíti a Hilton Budapest csapatát.

Az új F&B director a Novotel Budapest Centrum Hotelből, harminchárom éves szakmai tapasztalattal a háta mögött érkezett a szállodába - tájékoztatott a Danubius Hotels Group.

Gábris Levente

Fotó: Danubius Hotels Group

A szakember pályafutását a Danubius Hotel Thermalban kezdte pincérként, majd a szakmai ranglétrát végigjárva több szállodában szerzett tapasztalatot teljes F&B részlegek irányításában. Pályafutása során többször is kapott külföldi lehetőséget: dolgozott Bécsben, és részt vett a Mercure Bratislava Centrum megnyitásában, ő felelt a szálloda F&B részlegének beindításáért.

Gábris Levente a budapesti ötcsillagos szállodák világában is jártas, több évig dolgozott a Sofitel Budapest éttermeiben. Az elmúlt három évben a Novotel Budapest Centrum Hotel F&B managere volt.

Munkafilozófiája szerint mindig a vendég az első, és a legapróbb részleteknek is figyelmet kell szentelni annak érdekében, hogy egy étterem igazán magas minőségben működhessen.

Vezetőként rendkívül fontosnak tartja, hogy mindig naprakész tudással rendelkezzen, ezért folyamatosan tájékozódik az új konyhai trendekről és technikákról. A mindennapok során nemcsak szakmai felkészültsége, de kreativitása és csapatjátékos hozzáállása is nagyban segíti a hatékony és örömteli munkavégzésben.