Innovatív gasztronómiai koncepció a Novoteltől

Forrás: turizmus.com

 2015. július 14. 15:12

Immár a magyarországi Novotel-szállodákban is bemutatták a márka gasztronómiai élvezeteknek szentelt, bár és étterem egyesítésének innovatív koncepcióját.

Az egyre igényesebb szállodai vendégek olyan helyeket keresnek, ahol nem csak vonzón tálalt finom fogásokat találnak, hanem kényelmes körülmények között beszélgethetnek és jól érezhetik magukat. A változó trendeknek megfelelve a Novotel márka bemutatta a gasztronómiai élvezeteknek szentelt, bár és étterem egyesítésének innovatív koncepcióját, amely július 1-től elérhető Magyarországon is a Novotel Budapest City, a Novotel Budapest Danube, a Novotel Szeged és a Novotel Székesfehérvár szállodákban.

Az új koncepció három pilléren – vitalitás, kapcsolat és képzelet – alapul, amelyeket népszerű és jól ismert ételek adnak vissza. A NOVO2 vendégei a világ különböző részeiről származó ételeket kóstolhatnak meg, a menüben többek közt szerepelni fog argentin steak, Tom Kha Kai leves vagy Novo2 burger grillezett marhából hasábburgonyával. Ugyanakkor az egészségtudatos mentalitást is képviseli, számos vegetáriánus és gluténmentes ételt tartalmaz, bio- és organikus összetevőkkel.

Az egyszerűbb tájékozódás érdekében a menüben megkülönböztető jelzéseket alkalmaztak, amellyel jelzik például a kiegyensúlyozott, egészséges étrendet, a nap 24 órájában elérhető ételeket és a Novotel ajánlatait. A fogásokat modern stílusban szolgálják fel, felesleges kiegészítők nélkül.

Az új éttermi koncepció bevezetését megelőzően a szállodák dolgozói egy speciális Novotel-tréningprogramon vettek részt, hogy így garantálják az egységes és kiváló minőséget valamennyi hotelben.