Mozgó helyszínen működik tovább a Vén Hajó Étterem

Forrás: turizmus.com

 2024. május 31. 14:46

A Vén Hajó Étterem, amely hosszú évek óta Budapest gasztronómiai életének egyik meghatározó szereplője, 20 év után új helyszínre költözött. A régi Vigadó téri pontontól pár száz méterre, a Stadt Wien rendezvényhajón várja vendégeit az Akadémia 2-es kikötőben.

A költözés nemcsak egy új helyszínt jelent, hanem egy teljesen megújult élményt is: a vendégek egy közel 200 fős panorámateremben élvezhetik a kitűnő fogásokat és a budapesti látképet – közölte lapunkkal az éttermet üzemeltető társaság, az Európa Rendezvényiroda Kft.

A Vén Hajó Étterem és a Stadt Wien rendezvényhajó fúziója új távlatokat nyit a vendégek számára

Fotó: Európa Rendezvényiroda Kft.

A Vén Hajó Étterem és a Stadt Wien rendezvényhajó fúziója új távlatokat nyit a vendégek számára. A panorámaterasznak és négy különtermének köszönhetően céges rendezvények, esküvők és privát összejövetelek helyszínéül is tud szolgálni – a korábbi helyszínnel ellentétben – akár mozgó rendezvényhajóként is.

Az új helyszín egyik különlegessége, hogy a Stadt Wien testvérhajója, a Széchenyi hajó, azonos kikötőben tölti mindennapjait, így a hajózás szerelmesei egyszerre csodálhatják meg ezt a két ikonikus lapátkerekes hajót.

A étterem immár mozgó rendezvényhelyszínként is tud szolgálni

Fotó: Európa Rendezvényiroda Kft.

Az ismert éttermi kínálat mellett a streed food kedvelők számára is preferált helyszín lehet a Stadt Wien, hisz nyáron nyílik a hajó burgerezője, amit a budapesti látkép még különlegesebbé tesz.