Új hibrid hotel: hamarosan nyit az a&o első háza Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 04. 14:43

Több mint 400 ággyal nyitja meg az a&o Hotels & Hostels első hibrid szálláshelyét Budapesten augusztus közepén. Köves Daniellát, a lánc Magyarországért felelős sales managerét kérdezte a nyitásról a Trend FM Rádió.

Az a&o Budapest City a VII. kerületben, a Csengery utca és a Dob utca sarkán nyitja meg a kapuit 114 szobával és 408 ággyal, a Magyar Kártyagyár hajdani épületében. A német szállodaláncnak nem véletlenül esett Budapestre a választása, hiszen itt rendkívül színes kulturális, gasztronómiai és hatalmas éjszakai élet van mind a négy évszakban – mondta az interjúban Köves Daniella.

(Cikkünk eredeti változatában augusztus 8-i nyitásról számoltunk be, közben arról értesítette lapunkat a szállodavállalat, hogy a budapesti egységük csak augusztus közepén kezdi meg működését.)

Egykor a Magyar Kártyagyár működött az a&o Hostel Budapest City-ben

Fotó: a&o

Az a&o Hotels & Hostels összesen 39 házat üzemeltet Európában, így a legnagyobb európai hibridhotel-láncnak számít. A hibrid kifejezés a hotel és a hostel szálláskategória lehetőségét is magába foglalja: a kétágyas komfortos szobákon felül, 4 és 6 ágyas családi szobákat is kínál, melyekhez saját fürdőszoba tartozik – fejtette ki Köves Daniella.

Négyágyas családi szoba

Fotó: a&o

Budapesten – tekintettel a jelenlegi helyzetre – az érintésmentes vendégfogadásra készült fel a teljes személyzet, emiatt szobakulcs sincs, így az érkezők egy újfajta önkiszolgáló check-in pultnál tudnak kényelmesen és biztonságosan bejelentkezni a hotelbe – tette hozzá.

Ilyen lesz a budapesti ház lobbyja

Fotó: a&o

A Save Your Holiday néven jelenleg futó kampányukkal a magyar kis- és nagycsaládokat szeretnék megszólítani, és ezáltal a vidékieket is a fővárosba invitálni nyaralni.

A budapesti ház első vendégei családok és osztálykirándulásra érkezők lesznek, de szándékaik szerint nagy hangsúlyt fektetnek majd az üzleti utazók és az idősebb generációk turistáira is. Szintén célcsoportként tekintenek az Erasmus-ösztöndíjas diákokra, akik számára hosszabb távon adnának ki szobákat "igen kedvező feltételekkel".

A teljes interjú meghallgatásához kattintson a nyílra!

Hallgasson bennünket!

A Turizmus.com rádióműsora csütörtökönként hallható a Trend FM-en, 17.15-18.00 között.

Ismétlés szombat délutánonként, a 17:30-as híreket követően.

A műsorvezető: Érczfalvi András, a Trend FM Monitor Délután műsorvezetője.
A műsort szerkeszti: Kenderesy Nadin, a Turizmus Kft. PR igazgatója (kenderesy.nadin@turizmus.com).