Holland székhelyű ételszállító cég indul Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2021. december 14. 11:24

Újabb ételszállító szolgáltatás indul Budapesten: a holland székhelyű, nemzetközi cég december 14-én kedden indult el a magyar fővárosban.

A Rocket egy amszterdami székhelyű élelmiszer-technológiai vállalat, amely 7000 európai étteremből kínál kiszállítást ügyfeleinek. A 2018-ban két ukrán vállalkozó által alapított cég magyarországi indulását ebben az évben megelőzte a görögországi, ciprusi, franciaországi, spanyolországi és portugáliai piacra lépés - közölte a cég.

rocket

A Rocket közel 100 éttermi partnerrel indul, a bevezetés során a belvárosban és környékén kínál kiszállítást

Fotó: Rocket

A Rocket újszerűen közelít az éttermekhez: a versenyképes jutalékok biztosítása mellett széles körű marketing támogatással, dedikált ügyfélkezeléssel, közösségi média promócióval és termékfotózási szolgáltatással támogatja őket.

A platform számára a fenntarthatóság is fontos, ezért az evőeszközök csak opcionálisan érhetők el az alkalmazásban, és a futárok ételszállító táskái újrahasznosított anyagokból készülnek.

A szolgáltatás mától elérhető Budapesten, az alkalmazás letölthető a Google Play és az App Store áruházból is. A Rocket közel 100 éttermi partnerrel indul, és a bevezetés során a belvárosban és környékén kínál kiszállítást. Terveik szerint pedig hamarosan az egész városra kiterjesztik kiszállítási szolgáltatásukat.