Új kategóriák a Business Excellence Díjak között

Forrás: turizmus.com

 2024. április 12. 19:00

Az üzleti turisztikai szektorban kimagasló színvonalon teljesítő vállalkozásoknak létrehozott Business Excellence díj az idén is sok újdonságot nyújt. Az elismerés nemcsak az eddigi teljesítményt díjazza, hanem inspirációt is nyújt az iparág innovációjához és fejlődéséhez.

Keressük a legjobb bleisure utaztatót

Az idei év különösen izgalmas a Business Excellence díj életében, mivel először kerül sor a bleisure utaztatók bemutatására, akik az üzleti és a szabadidős utazásokat ötvözik. Ez a szegmens egyre népszerűbbé válik az üzleti világban, és a Business Excellence díj lehetőséget kínál ezeknek a vállalkozásoknak, hogy megmutassák, hogyan tudják fokozni az üzleti utazások élvezeti értékét, és gazdagabbá tenni az üzleti utazók tapasztalatait világszerte.

Bátorítjuk tehát a jelentkezésre azokat az utazási szolgáltatókat és vállalkozásokat is, akik különleges figyelmet fordítanak a bleisure utazásokra. Olyan szolgáltatók jelentkezést várjuk, akik sikeresen ötvözik az üzleti és szabadidős utazásokat, és egyedi, testre szabott élményeket kínálnak ügyfeleiknek. Célunk az, hogy elismerjük és ösztönözzük azokat a bleisure utaztatókat, akik hozzájárulnak az üzleti utazások élményszerűségéhez és gazdagabbá teszik az üzleti utazók élményeit a világ minden táján.

 

Kiemelkedő szolgáltatások a mesterséges intelligencia segítségével

Második újdonságként az idei díjátadón a legjobb turisztikai AI-megoldást kínáló szolgáltatók is bemutatkozhatnak. A mesterséges intelligencia technológia gyors fejlődése lehetővé teszi az iparág számára, hogy személyre szabottabb és hatékonyabb szolgáltatásokat nyújtson az ügyfeleknek. Az MI alapú megoldások segítségével a turisztikai vállalkozások jobban megérthetik az ügyfelek igényeit és preferenciáit, valamint hatékonyabban tudnak velük kommunikálni és megfelelő szolgáltatásokat nyújtani számukra.

Ebbe a kategóriába olyan vállalkozások jelentkezését várjuk, amelyek MI-alapú megoldásokat kínálnak, és ezáltal forradalmasították és fejlesztették a turisztikai iparágat. Ebbe a kategóriába tartoznak azok az alkalmazások, szoftverek vagy platformok, amelyek magas szintű számítási kapacitással és adatelemzéssel személyre szabottabbá teszik az utazási élményeket, segítik a desztinációk felfedezését, valamint növelik a turisztikai vállalkozások hatékonyságát. A kategória kiemeli az innovatív megközelítéseket és technológiai újításokat, amelyek segítik a mesterséges intelligenciát használó megoldásokat abban, hogy szorosabb kapcsolatot alakítsanak ki a turisztikai szolgáltatók és az utazók között, javítsák az utazási élményt és növeljék az iparág hatékonyságát. Célunk, hogy elismerjük és támogassuk azokat a fejlesztőket és vállalkozásokat, akik kreatív és hatékony MI-alapú megoldásokat hoznak létre a turisztikai iparág fejlődésének és innovációjának elősegítésére.

buex_beharangozo

A tavalyi Business Excellence díjai

Fotó: Grósz Balázs/Turizmus.com

A Business Excellence díj ezáltal nemcsak az üzleti turisztikai szektor legjobb szolgáltatóit jutalmazza, hanem lehetőséget teremt az újító szemléletű vállalkozások számára, hogy bemutassák új megközelítéseiket és technológiáikat. Ez pedig ösztönzi az iparágat az állandó fejlődésre és a minőségi szolgáltatások nyújtására.

 

Hogyan lehet pályázni?

A Business Excellence díjra a pályázati űrlap kitöltésével lehet pályázni. A pályázóknak röviden be kell mutatniuk a vállalkozás 2023. április 1. és 2024. március 31. közötti időszakra vonatkozó üzleti teljesítményét és sikeres szolgáltatásait, kiemelve azokat a minőségi szolgáltatásokat, amelyek segítették a versenytársak közül való kiemelkedést, és ezáltal jelentős mértékben hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez.

A pályázat beadási határideje: 2024. április 29. 24:00 óra

A nyertesek 2024. június 12-én, a Business Excellence Díjátadó Gálán vehetik át a díjakat a Birdie Events – Continental City Golf Clubban (1037 Budapest, Perényi út 6.)

Pályázzon Ön is, amennyiben cége, vállalkozása hozzájárult a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez! A pályázati űrlap itt érhető el:

Pályázati űrlap – Business Excellence
JELENTKEZEM