Új képzés – egyedülálló lehetőség szállodásoknak!

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 07. 15:16

Szállodai e-kereskedelem és online marketing szakirányú továbbképzési szak indul diplomásoknak először Magyarországon a BKF, új nevén Metropolitan Főiskola szervezésében.

A képzésben végzettek a szállodai e-kereskedelem és online marketing elméletének és gyakorlatának teljes ismeretét kapják. A hallgatók egyaránt elsajátítják a hazai és a nemzetközi gyakorlatban alkalmazott korszerű szállodai e-kereskedelmi és online marketingtechnikákat.

A „szakmától a szakmának" jelmondat alatt olyan oktatók vezetik az egyes tantárgyakat, akik az adott témakörrel a mindennapok során foglalkoznak, a témáik szakértői, széles körben elismert szállodai szakemberek, e-marketing vezetők, szállodavezetők, szállodai marketingesek.

Mindezzel mind Magyarországon, mind nemzetközi szinten versenyképes, azonnal alkalmazható tudást sajátítanak el a képzésben résztvevők.

A képzést a szállodaiparban dolgozó, illetve leendő szállodás szakembereknek ajánljuk: szállodaláncoknak, egyedi szállodáknak, panzióknak, kempingeknek, hosteleknek, turisztikai szakmai szövetségeknek, illetve ezen intézmények tulajdonosainak, felső és középvezetőinek, értékesítőinek, marketingeseinek, PR-ért felelős munkatársainak.

Szeptember 15-ig még lehet jelentkezni a most induló, két féléves, gyakorlatorientált, egyedülálló képzésére.

A megszerezhető végzettség neve és típusa: szállodai e-kereskedelem és online marketing szaktanácsadó, szakirányú továbbképzés

A képzés időtartama: 2 félév, összesen 200 kontaktóra. Oktatás szombatonként, esetenként péntek délután.

A képzés díja: 250.000 Ft/félév + 5000 Ft extra szolgáltatási díj/félév

További kérdés esetén kérem, keresse dr. Grotte Judit docenst, szakvezetőt a jgrotte@bkf.hu címén. (x)