Új képzést indít a Budapesti Corvinus Egyetem

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 21. 16:04

A kulturális turisztikai menedzser szakirányú továbbképzésre és szakközgazdász képzésre azok jelentkezését várja a Corvinus, akik a kultúra, a kulturális turizmus területen tevékenykednek és turizmus-, marketing-, valamint menedzsmentismereteiket szeretnék bővíteni levelező képzés formájában.

A Marketing és Média Intézet keretében működő Turizmus Továbbképző és Kutatóközpont által indított szakirányú képzések a legkorszerűbb turizmus-, marketing-, menedzsmentszemléletet közvetítik a hallgatók felé. Az oktatásban részt vesznek a Corvinus Egyetem oktatói és a turizmus szakma legkiválóbb szakemberei. Szakfelelős dr. Jászberényi Melinda, a BCE docense.

A képzés során a hallgatók megismerkedhetnek a turizmus legújabb trendjeivel, a turisztikai termékfejlesztéssel, a kulturális turisztikai termékekkel és azok marketingjével. Vállalkozási és szervezési ismereteket is ad a képzés, hangsúlyozva a szak gyakorlatorientáltságát. Lehetőség nyílik új kompetenciák megszerzésére, a modern marketingkommunikációban és a médiakapcsolatokban rejlő lehetőségek megismerésére. Ismereteket szerezhetnek továbbá a látogatóbarát kulturális intézményekről, kulturális rendezvények szervezéséről, megvalósult hazai és nemzetközi kulturális és turisztikai projektekről.

Corvinus Egyetem


A képzés két féléves, levelező munkarendű, kéthetente péntek délután és szombaton, blokkosított rendszerben folyik az oktatás. A végzettség megnevezése közgazdász diplomával rendelkezők esetében kulturális turisztikai menedzser szakközgazdász, más diploma esetén kulturális turisztikai menedzser.

Jelentkezés és egyéb információ itt >>

(x)