Új készülékekről az ASSUR-ral

Forrás: turizmus.com

 2017. április 27. 10:27

Idén is megtartotta szokásos Értékesítési Találkozóját az ASSUR Kft., amelynek célja partnerei továbbképzése, illetve a LIEBHERR professzionális hűtőkészülékek és a DIAMOND professzionális vendéglátóipari készülékek újdonságainak bemutatása volt.

A Rubin Wellness & Conference Hotelben tartott, szakmai előadásokkal teli napot a LIEBHERR professzionális hűtőkészülékek újdonságaival, a professzionális hűtőbútorok energiacímkézésével kezdték, melyet Kisgyörgy Gábor, az ASSUR Kft. LIEBHERR termékmenedzsere mutatott be.  A folytatásban Nick Cooper, a LIEBHERR kiemelt ügyfélkapcsolati menedzsere ismertette a cég fejlesztési irányait, a blokkot Kisgyörgy Gábor az értékesítési segédanyagok bemutatásával zárta.

Délután Alex Dini, a vendéglátóipari termékeket forgalmazó belga „DIAMOND” cég gazdasági igazgatója tartott rövid cégbemutatót, ezt követően Szabó Tamás, az ASSUR Kft. értékesítési vezetője foglalta össze a DIAMOND cég idei újdonságait.

A szakmai előadások sorát Gál Sándor, az ASSUR Kft. ügyvezetője zárta. Kötetlen beszélgetés keretében egyeztetett a résztvevőkkel arról, hogy mikor és milyen feltételekkel fogják majd bevezetni a DIAMOND termékekre az ország összes vendéglátóipari készülék kereskedőjénél a 2 év teljes körű garanciát.

Végezetül Kijácz Péter, a European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet értékesítési vezetője tartott tájékoztatót a nagykonyhai gépeket forgalmazók profiljába tartozó pályázati lehetőségekről.

A szakmai programok végeztével a résztvevők bowlingversennyel vezették le a tartalmas nap fáradalmait.