Új kinevezések a Danubius Hotelsnél

Forrás: turizmus.com

 2022. október 11. 17:48

A szállodavállalat kommunikációs igazgatójává nevezték ki Fabriczki Petrát, míg Semperger Judit marketingigazgató tevékenységi köre online- és hálózatimarketing-feladatokkal bővült.

Átalakult a Danubius Hotels kommunikációs és marketing osztálya. Liptai Judit központi értékesítési és marketingigazgató, a szállodavállalat felsővezetésének tagja a hozzá tartozó területek élére az elmúlt időszakban új vezetőket nevezett ki, akik a közvetlen irányítása alá tartoznak.

Gál Judit, aki közel három évig töltötte be a marketing- és kommunikációs igazgatói posztot, október elsejével közös megegyezéssel távozott a vállalattól.

Fabriczki Petra

Fotó: Danubius Hotels

Fabriczki Petra korábbi kommunikációs menedzser 2022. október elsejétől kommunikációs igazgatóként folytatja pályafutását. A szakember felel a Danubius Hotels külső és belső kommunikációjáért, a szállodalánc márkaépítéséért és reputáció-menedzsmentjéért. Hozzá tartozik a sajtó- és média-megjelenések szervezése, a médiaplatformok használata, valamint a toborzás és munkaerő-megtartás támogatása.

A szakember 2004 óta dolgozik a Danubius Hotelsnél. A Budapesti Gazdasági Egyetem idegenforgalmi közgazdász szakán végzett, majd a Budapesti Metropolitan Egyetem PR-kommunikáció szakán folytatta tanulmányait. A Hilton Budapest csapatában több mint tíz évig az üzemeltetési területen töltött be különböző pozíciókat, majd a szálloda PR-menedzserként támogatta a Hilton márkaépítését. Részt vett a szálloda több mint négy évig tartó teljes felújításának és bővítésének kommunikációjában, a megújult Hilton Budapest piaci megerősítésében. Az elmúlt két évben a Danubius Hotels központi kommunikációs osztályán dolgozott kommunikációs menedzserként.

Semperger Judit

Fotó: Danubius Hotels

A szállodavállalat marketing területét továbbra is Semperger Judit marketingigazgató irányítja. Feladatai közé tartozik a szállodalánc marketing- és márkastratégiájának tervezése és vezetése, az értékesítés támogatása, az online marketing, a törzsvendégprogram és a kampányok felügyelete, valamint a szállodai marketingtevékenység irányítása.

Semperger Judit területei a közelmúltban kibővültek az online- és hálózatimarketing-feladatokkal.

A szakember a Budapesti Corvinus Egyetem marketing-vállalatértékelés szakán végzett. 2008 óta dolgozik a Danubius Hotelsnél, vezetői karrierje alatt számtalan sikeres projektben, arculatváltásban és márkaépítésben vett részt.

„Nagyon örülök, hogy két, már hosszú idő óta a Danubius kötelékébe tartozó, kitűnő szakember irányítja ezt a két meghatározó területet. Mindketten olyan márkaismerettel és szállodaszakmai ismeretekkel rendelkeznek, amelyekre bátran alapozhatunk a következő időszakban – mondta el Liptai Judit, a Danubius Hotels Központi értékesítési és marketingigazgatója. – Stratégiai gondolkodásuk, az elmúlt években kríziskommunikációban, majd márkaújjáépítésben végzett szakmai munkájuk nagy segítségünkre lesz a jövőben is. A turizmusban az elmúlt három év rendkívüli helyzeteket és megoldásokat igényelt. A jelenlegi nehéz gazdasági környezet rugalmas hozzáállást, innovatív szemléletet, empatikus, de határozott vezetőket kíván, amilyen a két kinevezett szakember is.”

Elérhetőségek:

Fabriczki Petra
+36 30 830 3214
petra.fabriczki@danubiushotels.com

Semperger Judit
+36 30 250 2687
judit.semperger@danubiushotels.com