Kizárólag hazai alapanyagok a Marriott Hotel éttermében

Forrás: turizmus.com

 2019. március 21. 16:14

A DNB Budapest legfőbb törekvése, hogy minőségi hazai alapanyagokból készült, modern, magyar ízeket, és neves magyarországi borokat kínáljon.

A Budapest Marriott Hotel január - februárban újragondolta és átépítette éttermét: most már a DNB (a Danube mássalhangzói) Budapest fogadja a vendégeket. Az étterem a "farm to table" koncepciót követi, melyet a Marriott Hotel csapatához 2019 év elején csatlakozó Varga Roland éttermi séf és Konstantinos Kranakis executive séf valósít meg. A kínálatban szerepelnek majd olyan különlegességek, mint például a hazai, folyami rák.

Magyar ízek, magyar alapanyagokból

Fotó: Marriott Budapest

A megújult étterem világát a Bauhaus stílus és kubista műalkotások ihlették - tudhattuk meg a szálloda kommunikációjából. A tervezők antik sárgarezet, acélt, gránitot, tölgyet, fehér Carrara márvány ötvözetet és bőrt is felhasználtak. A DNB legfőbb dizájneleme azonban az étterem nyújtotta páratlan dunai panoráma.

Panoráma a DNB Budapestből

Fotó: Marriott Budapest

A 210 fő befogadására alkalmas étterem évente négy alkalommal jelentkezik majd új menüsorral. „A felújítással két fő célunk, hogy növeljük a nem a hotelből érkező vendégek számát, illetve, hogy kellemes időtöltést biztosítsunk a hotel vendégeinek is" - mondta többek között Arne Klehn, a Budapest Marriott Hotel vezérigazgatója.

Új arculatot kapott a lobby is. A háttérben az új bár.

Fotó: Marriott Budapest

A DNB étteremmel egyidőben debütált a Budapest Marriott Hotel új bárja, a Liz and Chain (Erzsébet- és Lánchíd után szabadon) is. Az este bár, nappal snack - büfé reggelivel és ebéddel, délutáni pezsgő és koktélválasztékkal várja a látogatókat. Emellett számos exkluzív esemény, így például kóstolók, privát partik és teadélutánok helyszíne is lesz a Liz and Chain.

Kapcsolódó cikkek