Új légi betegszállító cég Európa egén

Forrás: turizmus.com

 2015. október 21. 15:07

Több éves előkészület után néhány hete új, merevszárnyú repülőgépes légimentő szolgáltatás érhető el Magyarországon. A TrustAir Aviation Kft. egyedülálló magyar cégként, magas színvonalon biztosít légi betegszállítási szolgáltatást.

Magyarország földrajzi elhelyezkedése kiváló, így a cég a teljes közép-kelet-európai régiót képes tevékenységével és szolgáltatásával lefedni. Professzionális üzleti partnerével együttműködve pedig az egészségügyi szolgáltatása az egész világra kiterjed. A TrustAir Aviation Kft. elkötelezett az iránt, hogy a legszigorúbb biztonsági és minőségügyi előírások betartása mellett nyújtson professzionális, megbízható légi betegszállítási szolgáltatást.

 

A TrustAir Aviation Kft. magyarországi légi bázisa Péren (@LHPR) van, a szolgáltatást kezdetben turboprop (dupla hordágyas, széles cargo ajtóval is rendelkező Piper Cheyenne IIIA) repülőgépekkel végzi. A cég jelentős piaci rést lát a régióban, ahol költséghatékony, ugyanakkor rendkívül professzionális szolgáltatásra van szükség. A szolgáltatás a menedzsment több évtizedes, légi betegszállítási tapasztalatán alapul.

 

A cég orvosai Európa egyik legtapasztaltabb szakmai csapatát alkotják. Az elmúlt évtizedben több ezer feladatot teljesítettek a primer légimentésben és több százat szekunder mentési feladatokban. Legyen szó akár felnőtt – és gyermekgyógyászati feladatról, vagy intenzív betegellátásról, a külföldön egészségügyi ellátásra szoruló, magyar állampolgárok immár a hazaszállítás során is számíthatnak a magas színvonalú orvosi segítségre. A rászorulók a szolgáltatást az utasbiztosításuk keretén belül vehetik igénybe.

 

Még több információ a háttérről, a menedzsmentről és a szolgáltatásról a www.trustair.hu weboldalon.