Új nevet kapott a celldömölki Jufa Hotel, az osztrák lánc kivonult a magyar piacról

Forrás: turizmus.com

 2023. november 03. 13:13

Új nevet és arculatot kap a celldömölki Jufa Hotel, miután az osztrák szállodalánc kivonul a magyar piacról. Az alkalmazottak megmaradnak és a tulajdonosok is változatlanok maradnak.

„A Jufa Hotels osztrák szállodalánc kivonult a magyar piacról, viszont a szálloda alkalmazottjai megmaradnak és a tulajdonosi kör is változatlan. Így a celldömölki szálloda csak rebrandingen esik át, új nevet kapott november elsejével, mely a Vulkán Wellness Hotel & Camping lett. Emellett teljes arculatváltás, szoftverfejlesztés történik a háttérben a következő hónapokban" – nyilatkozta lapunknak Jakab Gábor szállodaigazgató.

A szállodalánc kivonulása és az arculatváltás miatt gyorsan kellett cselekedni, így egy átmeneti weboldallal üzemel jelenleg a szálloda, mely év végére megkapja a teljesen új kinézetét.

Mostantól Vulkán Wellness Hotel & Camping a celldömölki szálloda neve

Fotó: Vulkán Wellness Hotel & Camping

 

A teljes weboldal kialakításáért a több mint tíz éve szállodai szoftverfejlesztéssel foglalkozó Morgens Design Kft., Katona Zoltán turizmusból jól ismert csapata felel. A komplex arculati tervezést az Aranyrajzszög díjas tervezőgrafikus Marczali Ágnes végzi. Az immáron 30 éves Stég Design stúdió nevéhez köthető számos külföldi és magyar turisztikai projekt is.

„Az volt a célunk, hogy a természetközeli ábrázolással a Ság hegy és a Vulkán Fürdő megjelenítésével egy letisztult, könnyen felismerhető logót alkossunk, mely hozzájárul majd a vendégélményhez a recepciótól kezdve a szobákon át az étteremig" – tájékoztatta szerkesztőségünket a hotel.

Megújul a szálloda teljes arculata is

Fotó: Vulkán Wellness Hotel & Camping

 

A Vulkán Wellness Hotel & Camping a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő közvetlen szomszédságában található, a szállodán és a kempingen kívül a 2021-ben kialakított mobilházakban is meg lehet szállni.