Új névhez új berendezés a Hotel Hungaria City Centerben

Forrás: turizmus.com

 2016. január 20. 14:58

Látványosan megújul a Hotel Hungaria City Center 136 szobája: a bútorzat, a TV-k, széfek és egyéb kiegészítők cseréjével a szálloda szobáinak csaknem harmada születik újjá a vendégek kényelmének és komfortérzetének további növelése érdekében. Elegáns bútorzatot kapott a lobby bár is.

Az új szobatípus kialakítása a szálloda legfőbb értékesítési célkitűzéseinek elérését is hivatott elősegíteni, nevezetesen a szálloda piaci részesedésének növelését az üzleti csoportok, valamint a már idén is dinamikusan fejlődő egyéni szegmens tekintetében.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Danubius szállodalánchoz tartozó, tavaly tripla jubileumát ünneplő, 100 éves múltra visszatekintő Grand Hotel Hungaria 2015. december 31-i dátummal felbontotta a Best Western lánccal kötött névhasználati szerződését. A szálloda 2015. január 1-től Hotel Hungaria City Center néven, a Danubius tagjaként működik tovább. A szálloda 25 éven át volt a Best Western család tagja, melynek sokat köszönhet.  A Danubius az ország legnagyobb szállodáját továbbra is egyik meghatározó tagszállodájának tekinti.