Új névvel és koncepcióval nyitott meg az Up Hotel Budapest étterme

Forrás: turizmus.com

 2022. július 04. 13:21

A szállodanyitás után bő fél évvel megújult köntösben, Posner Bistro & Bar néven nyitott újra a Hunyadi tér szomszédságában található 156 szobás Up Hotel Budapest étterme.

Az indusztriális stílusjegyeket viselő bisztró a nevét a 19. században nyomdaként funkcionáló épület egykori tulajdonosáról, a grafikai és papírfeldolgozó ipar úttörőjéről, Posner Károly Lajosról kapta – árulta el Hupuczi Renáta szállodaigazgató az újranyitás kapcsán.

Az étlapon a magyar ízvilág dominál, ugyanakkor az üzemeltetés nagy hangsúlyt fektetett a nemzetközi gasztronómiai trendek és konyhatechnológiai eljárások implementálására.

Míg az étterem üzleti ebédmenüt kínál hétfőtől péntekig, addig a bár minden nap délutántól késő estig könnyű snackekkel, valamint széles hazai és nemzetközi italválasztékkal várja a vendégeket.

Rendezvényeket az Up Lobby melletti Clark és Turing termekben tudnak fogadni max. 35 főig, de a lobby területe is kiválóan alkalmas rendezvények, állófogadások szervezésére nagyobb létszám esetén.

A Posner Bistro & Bar csapatát erősíti Andrásik Attila F&B igazgatóként, aki szállodai és rendezvényszervező cégnél szerzett tapasztalatait kamatoztatja a vadonatúj étterem és bár piaci bevezetésénél. Karrierjének jelentős részét a Danubius Health Spa Resort Margitszigetnél töltötte, teremfőnökből üzletvezető, majd F&B igazgató, később ügyeletes igazgató lett. A szálloda után a Mátra Party Catering Kft-nél helyezkedett el, ahol vendéglátás igazgatóként a Parlament és a hozzá tartozó irodaház vendéglátásának teljeskörű vezetése, illetve protokolláris események szervezése és lebonyolítása volt a feladata. Az Up Hotel Budapesthez a President Hotel-ból érkezett, ahol a szálloda vendéglátó igazgatói pozícióját töltötte be.

Andrásik Attila

Fotó: Up Hotel

Andrásik Attila elérhetőségei:

Email: attila.a@uphotelbudapest.com

Telefon: +36 30 153 1532

Héjássy Flórián étteremvezető nemzetközi vizeket megjárt szakember, aki vendéglátóipari tanulmányait Londonban végezte. Ezt követően olyan elismert brandeknél sajátította el a vendéglátás fortélyait, mint a Michelin-csillagos Nobu London vagy a Nobu Budapest, ahol 3 évig, mint éttermi igazgató dolgozott. Továbbá részt vett a londoni Gordon Ramsey Éttermek és a Sushisamba étteremlánc szervízének megformálásában is. Utóbbinál több, mint 6 évet töltött el, mint tanácsadó és tréner.

Héjássy Flórián elérhetőségei:

Email: fb@uphotelbudapest.com

Telefon: +36 30 324 3609

Héjássy Flórián

Fotó: Up Hotel

A konyhát Somlai Tamás irányítja executive chefként, akinek szakmai pályája a Royal Caribbean, Legend of the Seas-nél kezdődött vezető szakácsként, majd hazatérve a Centrál Kávéház konyhafőnöke lett. Dolgozott az Arany Kaviár Étteremben, az Apetito Restaurant & Café-ban, illetve az Aquaworld Resort Budapestnél is. A Kozmo Luxury Hotel pre-opening időszakában F&B igazgatóként és executive chef-ként erősítette a szálloda csapatát. Ezt követte egy kis kitérő Veresegyházára, ahol a Katlan Tóni Kultúrkonyha executive chef-je lett, majd a Professional Kitchen Coach szakmai tanácsadójaként segédkezett a balatonfüredi Aura Hotel, a köveskáli Káli Gourmet Bistro & Delicatesse és a veszprémi SupPaa leves- és tésztabár koncepciójának kialakításánál.

Somlai Tamás

Fotó: Up Hotel

Somlai Tamás elérhetőségei:

Email: tamas@uphotelbudapest.com

Telefon: +36 30 181 3986

Kapcsolódó cikkek