Új osztrák szálláshely a Cartour üzemeltetésében

Forrás: turizmus.com

 2014. november 11. 14:52

Az idei téli szezonban debütál a Cartour legújabb, saját üzemeltetésű szálláshelye, a Putterersee partján fekvő Alpenhaus Aigen.

A sokoldalú, diákcsoportok elhelyezésére különösen alkalmas szálláshely Aigen település szélén, a telente korcsolyázásra is alkalmas Putterersee partjától mindössze 100 méterre található. A 77 szobában összesen 260 ágyat kínáló bázis remek kiindulópont Tauplitz sírégió síterepeinek megismeréséhez, a környező síterepek (Tauplitz, Riesneralp, Planneralm) 10-15 perc alatt elérhetők, Loser, Schladming, Kaiserau sícentruma 35-40 kilométeres távolságban van. Az épületben az éttermen és a báron kívül alapvető élelmiszereket, hírlapokat, könyveket árusító üzlet is működik, és ingyenes a wifi-szolgáltatás. A játékteremben csocsó, pingpong, billiárd, darts, többféle játékgép gondoskodik a sportolás utáni kikapcsolódási lehetőségekről.

 

A négy, egyenként 80 négyzetméter alapterületű oktatóterem rendezvények megtartásához kínál ideális helyszínt. A többféle sportpálya mellett szauna gazdagítja a kínálatot, utóbbi térítés ellenében használható. 2015 nyarára a szabadtéri, feszített víztükrű medence is elkészül.