Új branddel erősít az AccorHotels

Forrás: ehotelier

 2016. november 08. 16:08

Az AccorHotels 30%-os részesedést szerzett a 25hours Hotelsben. Az együttműködéstől a 25hours a márka globális növekedését várja, míg az AccorHotels tovább erősítheti pozícióját a globális lifestyle hotelpiacon.

Fotó: hotel-r

 

– Eddigi partnereink a német nyelvterületen való növekedést segítették az utóbbi 10 évben, míg új partnerünkkel lehetőség nyílik a globális terjeszkedésre – nyilatkozta Christoph Hoffmann, a 25hours vezérigazgatója.

Sébastien Bazin, az AccorHotels elnök-vezérigazgatója külön kiemelte a 25hours butikhoteljeinek egyedi, dizájn-orientáltságát, mely kifejezetten vonzó lehet az üzleti turistáknak és a nagyvárosok szerelmeseinek. Véleménye szerint az együttműködéssel az AccorHotels egy lépéssel közelebb került célja azon megvalósításához, hogy vezető pozíciót töltsön be a globális lifestyle hotelpiacon.

A 25hours Hotels jelenleg hét szállodát üzemeltet Hamburgban, Frankfurtban, Berlinben, Bécsben és Zürichben, két éven belül pedig további öt szálloda nyitásával számol Zürichben, Münchenben, Kölnben, Düsseldorfban és Párizsban. A cég emellett további európai országokban is szeretne megjelenni, de a mostani lehetőséget kihasználva akár távolabbi desztinációkat sem zár ki. A 25hours hamburgi székhelyét folyamatosan bővítik annak érdekében, hogy kellően felkészültek legyenek új hotelek nyitására Melbourne-ben, Miamiban vagy akár Milánóban.

Az egyes szállodákban felmerülő ötletek - legyen szó dizájnról, élmény- vagy hangulati elemekről -  összefogására és továbbfejlesztésére pedig rendelkezésre áll az Extra Hour Lab kreatív laboratórium.

A 25hours továbbra is Christoph Hoffmann vezetése alatt működik majd.