Új Pullman hotel nyílt Rigában

Forrás: turizmus.com

 2016. június 18. 13:47

Az AccorHotels felső kategóriás nemzetközi márkája, a Pullman Hotels & Resorts megnyitotta az első újonnan épült szállodáját a Balti Államokban, Lettország fővárosának a szívében.

Az új 5-csillagos Pullman Riga Old Town egyedi és kreatív építészeti megoldásokat visz a város történelmi központjába. A szállodában 155 szoba, egész nap nyitva tartó étterem, bár, 8 minden igényt kielégítő konferenciaterem és egy Fit & Spa Lounge egy 19 méter hosszú belső úszómedencével rendelkezik, mely a legfelső emeletről gyönyörű kilátást ad a helyi parkra és csatornára.

 

A hotel mindössze 200 méterre található az Elnöki Palotától és a Parlamenttől. A Riga Dóm Tér és a Riga Kongresszusi Központ 300 illetve 400 méterre találhatók, a Bank of Latvia és a Nemzeti Színház illetve a híres rigai Art Nouveau negyed szintén pár perces sétával elérhetőek a szállodából.

A közvetlen környéken a vendégek kényelmes sétát tehetnek a város legromantikusabb részén, a Bástya dombon, egy 19. századi parkban szűk ösvényekkel, kőkerttel és vízeséssel. Buja zöld környezettel, kiemelt lokációval és vibráló stílussal, a szálloda tökéletesen megtestesíti a város hangulatát.

 

A Pullman Riga Old Town az első szállodája a márkának Lettországban. A szállodát a Wisher Enterprise LV, LCC üzemelteti az AccorHotels márkáinak kelet-európai kizárólagos képviselőjével, az Orbis Hotel Grouppal kötött franchise szerződés keretein belül.