Új rooms division igazgató a The Ritz-Carlton Budapestnél

Forrás: turizmus.com

 2019. február 27. 10:07

Ekaterina Ulyanova személyében új Rooms Division Vezetőt nevezett ki a The Ritz-Carlton, Budapest.

Ekaterina Ulyanova a szálloda operációs működéséért, a hozzá kapcsolódó csapatok vezetéséért, a budapesti luxusszálloda hírnevének további erősítéséért valamint az emlékezetes tartózkodási élmények biztosításáért felel, amiről a Ritz-Carlton márka híres lett.

Az orosz származású szakember egyenesen Moszkvából érkezett Budapestre, ahol több évet dolgozott a The Ritz-Carlton hotelben különböző munkakörökben.

Ekaterina Ulyanova

Fotó: The Ritz-Carlton, Budapest

A moszkvai évek alatt betöltött pozíciók meghatározó szerepet játszottak, és széleskörű hátteret biztosítottak neki, nemcsak a vendégeknek nyújtott szolgáltatások terén, hanem a mindennapi szállodai feladatok ellátásában, a csapata vezetésében, és a költségvetés fenntartásában is.

Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhatok az új családomhoz a The Ritz-Carlton, Budapest-hez, és folytathatom az utamat a The Ritz-Carlton cégnél; Bízom benne, hogy szenvedélyemmel és tudásommal hozzájárulhatok e gyönyörű szálloda sikeréhez, hogy a legjobb luxusszálloda lehessen Budapesten, ebben a csodálatos városban. ”– mondta az új Rooms Division Igazgató a kinevezéséről.

Ekaterina Ulyanova szabadidejét legszívesebben sportolással tölti, számos téli sport, mint például a síelés és a korcsolyázás rajongója. Szeret utazni és felfedezni városokat. Hivatalosan 2019 januárjában csatlakozott a The Ritz-Carlton, Budapest-hez.

Kapcsolódó cikkek