Nógrádgárdonyi szállodával bővült a Hotel & More portfóliója

Forrás: turizmus.com

 2020. október 08. 15:26

Új szálláshellyel gazdagodott a Hotel & More Holding. A Nógrádgárdonyban található Főnix Wellness Resort közel két évig tartó felújítási munkálatok után, eredeti szépségében nyitotta meg újra kapuit.

Klemm Balázs, a Hotel & More Holding ügyvezetője elmondta, hogy a hatalmas parkban elhelyezkedő, vonzó megjelenésű szálláshely méretében és adottságaiban is illeszkedik a holding portfóliójába: a klasszicista stílusú kastélyépületben összesen 37 szoba található, köztük egy- és kétágyas, valamint superior lakóegységek, továbbá egy lakosztály.

A kastélyépületben 1-2 ágyas szobák, superior lakóegységek és egy lakosztály várja a vendéget

Fotó: Hotel & More

A kényelmes szobák mindegyike a parkra néz és jól felszerelt, a fürdőszobában fürdőköpeny és piperebekészítés található.

A mozgáskorlátozott vendégeket három akadálymentes lakóegység is várja. A wellness- és fitneszrészlegen ugyanis minden feltétel adott az aktív pihenéshez és az ellazuláshoz: kültéri és beltéri úszó- és élménymedence, pezsgőfürdő, finn és bioszauna, merülőmedence, fűtött pihenőpad, napozóterasz kényeztetését lehet élvezni.

A hotel wellnessrészlege

Fotó: Hotel & More

Testmozgásra a Techno Gym gépekkel felszerelt edzőterem és a tornaterem kínál lehetőséget.

A főépületben és a szomszédos Kulcsár-házban több, kisebb-nagyobb, jól variálható rendezvényterem található, céges események lebonyolításához modern technikai felszereltség és szakképzett személyzet áll rendelkezésre.