Új szálláshelyet kap mikulásra Hajmás

Forrás: turizmus.com

 2014. október 20. 15:20

A háromcsillagos szálláshelyek sorát gazdagító Zselicvölgy Szabadidőfarm 36 szobával nyitja meg kapuit december elején a Kaposvártól 25 kilométerre fekvő Hajmáson.

Az átadást december 5-én tartják, a vendégek a következő naptól vehetik birtokba a szálláshelyet, melynek megvalósításához a Borostyán 95 Kft. 500 millió forintos támogatást nyert az „Üzleti célú szálláshelyek fejlesztése Somogy megyében, Hajmáson" elnevezésű projekt keretében.

A recepció a szálláshely központi épületében található a 120 férőhelyes étteremmel és a 150 főre berendezhető pinceétteremmel együtt, melyekben konferenciákat is el tudnak helyezni. A szobák a melléképületekben kaptak helyet, a tetszetős kőházak mindegyike 4-4 kétágyas, pótágyazható szobát rejt. A felnőtteket szaunaház, a gyerekeket játszótér és a szálláshely szomszédságában lévő tanyán állatsimogatási lehetőség várja.

Tavaszra a létesítmény sportpályái is elkészülnek, fedett teniszpálya, kétsávos bowlingpálya, foci- és strandröplabda-pálya nyújt majd kikapcsolódási lehetőséget.