Új szállodahajó Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2017. január 04. 11:58

Tavaly ősz óta új, négycsillagos szállodahajó fogadja a vendégeket a budai rakparton, OnRiver Hotels - MS Maribelle**** néven.

Büszkék rá, hogy jelenleg az egyetlen olyan kabinos hajó, melyet magyar hajózási engedéllyel rendelkező cég üzemeltet. Benne összesen 77 vendégkabin áll rendelkezésre 3 különböző kategóriában (Deluxe, Standard, Economy).

A szállodahajó Budapest belvárosában, a Margit híd budai hídfőjénél várja a vendégeket, szép kilátással a Parlamentre és a Duna-partra.

 

A kabinokat letisztult, modern elegancia jellemzi. Mindegyik légkondicionált, saját zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik, LED TV-vel és műholdas csatornákkal valamint díjmentes WiFi-vel ellátott. A WiFi egyébként a szálláshely egész területén térítésmentesen áll rendelkezésére.

 

Az OnRiver Hotel - MS Maribelle kialakításának és felszereltségének köszönhetően rendezvényhelyszínként is funkcionál, három teremben (Panorama Lounge, Pearl Restaurant és a Sun Deck) összesen akár 300-350 vendéget is tudnak fogadni egy időben. A Panorama Lounge teljesen felszerelt saját bárral rendelkezik, és közvetlen kapcsolata van a hajó sétálóteraszához. A Pearl Restaurant gálavacsorák helyszíne is lehet, az étterem a Parlamentre és a budai várra néző körpanorámával rendelkezik.