Új szállodamárka jelenik meg Németországban

Forrás: Hotel News Resource

 2018. január 22. 11:37

A Hyatt Hotels Corporation egy új márka bevezetésével megnyitja a Hyatt Place Frankfurt Airport Hotelt a frankfurti repülőtéren.

A Hyatt Place Frankfurt Airport Hotel Európában hatodikként csatlakozik a Hyatt Place márkához, amely egy szállodával jelen van Hollandiában és két-két szállodával Nagy-Britanniában illetve Örményországban. A Hyatt Place márka azoknak a vendégeknek az igényeit elégíti ki, akik stílusos, kényelmes helyet keresnek zökkenőmentes vendéglátással, ami megfelel az életstílusuknak, és ahol követni tudják napi rutinjaikat. A márka ezért sokszínű, célszerű szolgáltatásokat kínál csúcstechnológiával felszerelt, kortárs környezetben. „A vendégeink állandóan úton vannak, mi pedig szeretnénk megkönnyíteni számukra kitűzött feladataik elvégzését. Biztosak vagyunk benne, hogy Hyatt Place Frankfurt Airport segít könnyebbé, hatékonyabbá és sikeresebbé tenni a munkájukat.” – mondja Ines Brünn, a szálloda ügyvezető igazgatója. A hotel néhány perces sétára van a frankfurti repülőtértől, és tízpercnyi vonatútra Frankfurt üzleti negyedétől. A repülőtér közelségének köszönhetően a Rajna-Majna régió olyan városai is könnyen elérhetőek,  mint például Mainz és Wiesbaden.

Új szálláslehetőség üzleti utazóknak Frankfurtban

Fotó: Hotel News Resource

A szállodában 312 szoba található. A wifi ingyenes elérése mindenhol biztosított, és a szobákból nyomtatni is lehet. Folyamatosan nyitva van a gallery market, ahonnan elvitelre szánt ételeket vehetnek magukhoz a vendégek: szendvicseket, salátákat, édességeket, snackeket. Kávé- és koktélbár is várja őket, valamint a szintén napi 24 órában nyitva tartó edzőterem és Business Center. A 300 négyzetméteres konferenciatér üzleti találkozókra is lehetőséget biztosít.