Új szárnnyal bővült a Hotel President

Forrás: turizmus.com

 2017. április 05. 11:47

A recepció melletti átjárón keresztül nyíló új szárnnyal, teljesen új épületrésszel bővült nemrégiben a Hotel President, amely így összesen 152, friss dizájnnal berendezett szobával várja a vendégeket.
A szálloda eredetileg 110 szobás volt, ezek közül is sokat felújítottak mostanra, illetve néhány szobát egybenyitottak, míg másokat szétválasztottak – így például 3 különálló lakóegységként fogad vendégeket a korábbi elnöki lakosztály, amely golyóálló üvegéről volt híres.

Az új épületrész a régitől eltérő dizájnnal készült el, egyszerű, letisztult és fiatalos. A próbaüzem szilveszterkor kezdődött, a visszajelzések nagyon kedvezőek – tájékoztatta szerkesztőségünket Galla Gergő igazgató.

Szoba az új szárnyban

Fotó: Hotel President

A ház 2015-ös átvétele óta folyamatosak a fejlesztések a házban. Első körben a szálloda a la carte étterme újult meg tavaly tavasszal a padlótól a plafonig, az étteremben vonzó déli ebédmenü bevezetésével kezdtek el a külső vendégek felé nyitni. Így mára egészséges egyensúly alakult ki a napi forgalomban.

Most fejeződött be a lobby felújítása, ahol bútor, szőnyeg és tapétacsere is történt, május végére pedig az alagsori reggeliző étterem is teljesen új külsőt kap.

A hotel egyik nagy előnye a kiváló lokáció

Fotó: Hotel President

Folyamatosak a műszaki fejlesztések és korszerűsítések, illetve a személyzetre is nagy hangsúlyt fektetnek. A szakma számára érdekes információ lehet, hogy februártól értékesítési vezetőként csatlakozott a hotel csapatához Csanádi András, aki legutóbb az Accor központjában töltött be hasonló munkakört.

Stílusos, fiatalos új szárny született

Fotó: Hotel President

Az eredmények már most alátámasztják a fejlesztések és átalakítások sikerességét. A hotel ügyes átpozícionálásának köszönhetően a 157. helyről a 96. helyre léptek előre a Tripadvisoron, de a cél a még előkelőbb helyezés elérése. Már 2016 is pozitív számokat hozott, 2017-re pedig 10 százalékos átlagár-emelést tudtak érvényesíteni, és a foglaltság a megnövekedett kapacitások ellenére is csak 1-2 százalékkal esett vissza az év eleji holtszezonban. Az év további részre is a piac feletti növekedést terveznek.

Kapcsolódó cikkek