Új színfolt a lakáséttermi palettán, megnyílt a Villa Esca

 2013. február 03. 15:26

Kinek ne volna kedve főzőcskézni, kóstolgatni egy gyönyörűen rendbe hozott hatalmas villában? AHűvösvölgyi úton lévő, ám annak zajától elzárt, valamikor egy festőművész által lakott, az utcáról alig látható romantikus stílusú épület, a Villa Esca premierjét a napokban tartották.

Az elegánsan berendezett, nagypolgári miliőt árasztó terekben főzőkurzusokat és kellemes hangulatú „együtt főzéseket” szerveznek majd, de külön kérésre finom vacsorát is főz majd Vass Ildikó és Pál Gyöngyvér, akik hosszú évek óta dolgoznak a vendéglátásban és tapasztalataikat az újabban oly divatos főzőkurzusok, ételalapanyag kóstolók és vacsorák feltálalásában kívánják hasznosítani.
Meggyőződésük, hogy a főzés szórakoztató, kreatív tevékenység, amely együtt, egy társaságban űzve még izgalmasabb. A hely csapatépítő tréningekre, társasági összejövetelekre, családi ünnepekre is ideális.
Nyáron, a hatalmas teraszon nemcsak gasztronómiai eseményeket, hanem kulturális rendezvények megtartását is tervezik – hallottuk a ház tulajdonosától.