Új színfolt Budapest szállodai kínálatában

Forrás: turizmus.com

 2017. november 17. 16:30

Food truckok, forralt bor, belga sörök és a házigazdák által főzött különleges marhapörkölt is várta azt a több mint 80 vendéget, akik együtt ünnepelték a szálloda hivatalos megnyitását a The Three Corners Hotel Anna szállodában, a 8. kerületi Gyulai Pál utcában.

A 44 szobás, ***superior besorolású ház szeptember óta fogad vendégeket, azóta gyakorlatilag folyamatos teltházzal üzemelnek. A hotel nem titkolt célja versenybe szállni a fiatal generációért, ezért stílusában, kialakításában is a lazaságot, a kényelmet, a funkcionalitást és a modern dizájnt helyezték előtérbe.

Lobby

A ház tejes területén ingyenes a wifi, a lobby pedig inkább hasonlít egy lakás nappalijához, mint egy szállodai közösségi térhez. A színes, kényelmes bútorok között becsületkasszás bárból, vagy az ingyenes kávé-tea sarok kínálatából fogyaszthatunk.

A recepció előtt kétszemélyes ülőalkalmatosság marasztalja a vendéget, jelezve, hogy a recepciós szívesen, és akár hosszabban is szívesen válaszol minden kérdésére. A lobbyhoz tartozik még egy közösségi tér is, amely számítógéppel, nyomtatóval, függőfotelekkel hívogat.

Az épület hátsó részében kapott helyet a reggeliztető, amelyben 40 fő tud egyidőben leülni. A helyiség hangulatát a ház többi részében látható színek uralják. Az udvar pedig jó időben kerthelyiségként funkcionál.

A zsúfolt és mozgalmas napokat náluk nem fitneszteremben tudják levezetni a vendégek, hanem az úgynevezett Zen szobában, amely egy teljesen berendezett jógaszoba. A betérőket lágy zene fogadja, jógaszőnyegek, és egy rövid iránymutatás rajzokkal különböző jógagyakorlatokhoz.

Jógaszoba

A vendégszobák többféle méretben és stílusban állnak rendelkezésre. A családok számára kétszobás apartmanokat is kialakítottak, de egyágyas business lakóegység is elérhető. A legtöbb szoba követi a színes és funkcionális trendet, melynek része a nyitott fürdőszobás koncepció is: ez annyit tesz, hogy a zuhanyzókat ajtó sehol sem, de van, ahol még fal sem választja el.

Nyitott fürdőszobás koncepció jellemzi a házat

A november 16-i nyitó eseményen Didier Lambrecht, a szállodalánc vezérigazgatója mondott köszönetet mindenkinek, aki akár a finanszírozási, akár a kivitelezési, akár üzemeltetési oldalról része volt a projekt viharsebes és nagyon sikeres megvalósulásának. A szálloda igazgatója a Gonda János ismert szállodás szakember.

Az oldott hangulatú megnyitót megtisztelte jelenlétével Marie-France Andre, Belgium magyarországi nagykövete és Sára Botond, a VIII. kerület alpolgármestere. Megtudtuk: a kerület az elmúlt években 2,5 milliárd forintot költött fejlesztésekre, melyhez további 720 millió forint társul a következő évben.

Marie-France Andre és Sára Botond átvágják a szálloda megnyitását szimbolizáló szalagot

Hamarosan felújítják a méltatlan állapotban lévő Blaha Lujza teret, a tervezésre már megítélték a pénzt. Az önkormányzat, amely egyébként arról is ismert a szakmában, hogy rendeletével először lépett fel a turisztikai célú lakáskiadás szabályozása mellett, üdvözli a The Three Corners Hotel Anna megnyitását, amit egyébként a következő években még 4 szálloda követ majd a kerület határain belül.

A nyitóeseményen játékkal, háznézéssel, fáklyákkal és food truckokkal, finom belga csapolt sörrel és kellemes társasággal találkozhatott, aki elfogadta a szállodalánc kedves invitálását.

Kapcsolódó cikkek