Új szolgáltatások és egyéb újdonságok a Carbonában

 2014. március 10. 12:54

Sóterápiás kabinokkal bővült a hévízi NaturMed Hotel Carbona wellness részlege.

A só gyógyító hatását két különböző hőmérsékletű helyiségben lehet élvezni. A temperált hőmérsékletű sómelegedőben úgy lépkedhetnek a vendégek a sóban, mint a tengerparton a homokban. A párás, sós, meleg levegő oldja a stresszt, erősíti az immunrendszert.

A sótéglákból rakott sóbarlang hideg klímája kedvezően befolyásolja a náthát, hörghurutot, enyhíti az asztma és az allergiás bőrbetegségek tüneteit. A szolgáltatást a szálloda vendégei mellett külsősök is igénybe vehetik – tájékoztatta szerkesztőségünket Tapodi Attila, a szálloda januárban kinevezett igazgatója.

További újdonság, hogy a beauty részlegen a saját receptúra és know how alapján, bio alapanyagokból készített mySPIRIT skincare kozmetikai család termékeit állították a szépség szolgálatába. A következő hónapokban újabb termékcsaládok bevezetés

e várható. A gyógyászaton a prevencióval és a rekreációval kapcsolatos kezelésekkel rukkolnak elő a közeljövőben.

A szálloda éttermében a fejlesztéseket a TÜV Rheinland minősítésnek való megfelelés motiválta. Az étlap frissítése az egészség jegyében történik, azon paleolit, bio- és reform ételek, valamint a zalai régió finomságai is megjelennek. A vendégeknek érkezéskor mindig friss, az évszaknak megfelelő alapanyagokból készült, alkoholmentes üdvözlő italt kínálnak.