Új talkshow-vendégek a Turizmus Caféban

Forrás: turizmus.com

 2021. január 24. 09:20

Január 27-án második adásához érkezik talkshow-sorozatunk, amelyben személyes, könnyed beszélgetésre hívjuk a szakma szereplőit. A programban betegség miatt ugyan változtatásra kényszerültünk, de új talkshow-vendégünk egy nem kevésbé érdekes házaspár lesz.

Amint arról korábban már tájékoztattuk olvasóinkat, a január 20-ára meghirdetett Turizmus Café második adását az egyik szereplő betegsége miatt január 27-re kellett halasztanunk. A betegség elhúzódása miatt jelen pillanatban továbbra is bizonytalan, hogy vendégünk, Patakfalvi Réka teljesen felépülne-e az adás felvételének időpontjáig, ezért az érintettekkel egyetértésben szerkesztőségünk azt a döntést hozta, hogy a beharangozott Flesch Tamás és Patakfalvi Réka házaspárral a Turizmus Café egy későbbi műsorában beszélgetünk majd.

Új vendégeink szintén egy házaspár: január 27-én olvasóink Mácsai Péterrel, az Ensana Health Spa Hotels klaszterigazgatójával, és feleségével, Mácsai Tischner Henriett-tel találkozhatnak virtutálisan, aki korábban maga is hosszú éveken át dolgozott a turizmusban. A Turizmus Café-ban ezúttal is Érczfalvi András riporter kérdezi majd őket.

A műsor korábban beharangozott programja nem változik.

„A hónap híre" blokkban Klemm Balázs, a Hotel & More Holding tulajdonosa mesél majd röviden a szállodaüzemeltető cég új arculatáról.

„A Kulisszatitkok" részben pedig a Kempinski Hotel Corvinus Budapest új, céges ügyfelek részére kialakított szolgáltatását, az online főzőtanfolyammal egybekötött csapatépítőt Dudás Ildikó, a szálloda PR-igazgatója, valamint a program egyik megrendelőjeként Diósi Imre, a Michelin Hungária Kft. képviselője mutatja be.

Találkozzunk január 27-én (szerdán) 9 órakor a turizmus.com Facebook-oldalán! Kávézzunk újra együtt!

A Turizmus Kft. csapata