Új terek, új érzés a Thermal Margitszigetben

Forrás: turizmus.com

 2018. június 14. 20:23

Újabb mérföldkőhöz érkezett a fiatalabb margitszigeti szálloda, az 1979-ben megnyílt Thermal felújítása.

Mácsai Péter köszöntője

Fotó: turizmus.com

Június 14-én, corporate partnerek, utazási irodák, s újságírók jelenlétében mutatták be a 4 csillag szuperior besorolású gyógy- és konferencia szálloda újdonságait.

A vendégeket Mácsai Péter a margitszigeti szállodák igazgatója köszöntötte.

A 2017 októberétől 2018 áprilisáig tartó, s mintegy 1,2 milliárd forintot felemésztő munkálatok során megfiatalodott és átalakult a lobby a recepcióval, s benne a Boróka bárral, ami, immár lényegesen nagyobb forgalmat bonyolító bisztró.
Ehhez a térhez tartozik még a 4, kisebb tárgyalóterem (a főbejárat mellett), amelyek ugyancsak átalakultak.

Utóbbiakkal együtt, összesen 9 terem született újjá, köztük a korábban is rendezvényeket fogadó, s 2 részre osztható Jázmin, a megnövelt alapterületű Magnólia, valamint a Kamilla presszó helyén kialakított 2 terem.

Most is Kamilla, de nem presszó, hanem különterem

Fotó: turizmus.com

Új külsőt, s új bejáratokat kapott a gyógyászat előtere is. A gyógyászat külső vendégei immáron külön, utcai bejáraton keresztül léphetnek be, a szálloda vendégei pedig az I. emeleten juthatnak el a kezelésekre. Utóbbinak azért van jelentősége, mert így sikerült megszüntetni azt a helyzetet, hogy a hallban keresztezzék egymás útját az öltönyös konferencia résztvevők és fürdőköpenyes gyógyvendégek.

A szobák 2/3-ának korábbi megújulását követően tehát immáron újjávarázsolt közösségi terek szolgálják a vendégek kényelmét, s majd a következő ütemben jöhet a Platán étterem, a Star Auditorium nevű különterem, valamint a többi szoba felújítása.

Tágasabb és világosabb lett a Magnólia

Fotó: turizmus.com